سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

«تام هنکس» در قامت داستان‌نویس

«تام هنکس» بازیگر سرشناس هالیوودی مجموعه داستان کوتاهی را با موضوعی غیرمعمول، به عنوان اولین کتاب خود روانه بازار می‌کند.

تام هنکس

به گزارش خبرگزاری موج، «گاردین» نوشت: بسیاری از بازیگران طی سال‌های اخیر در حوزه نویسندگی شانس خود را امتحان کرده‌اند و کتاب‌های‌شان حداقل در زمینه فروش، آثار موفقی محسوب می‌شوند. این‌بار نوبت به «تام هنکس» ستاره فیلم «فارست گامپ» رسیده که قرار است به زودی مجموعه‌ای از ۱۷ داستان کوتاه را به عنوان اولین کتاب خود منتشر کند.

تمام این داستان‌ها با تم علاقه شدید او به دستگاه تایپ نوشته شده‌اند. «هنکس» ۶۰ ساله نام کتاب خود را «Uncommon Type» گذاشته که با توجه به دو معنای کلمه Type، هم «گونه نادر» معنا می‌شود و هم «ماشین تحریر غیرمعمول».

هنرپیشه اسکاری «مسیر سبز» و «نجات سرباز رایان» تاریخ چاپ اولین اثرش را ماه اکتبر اعلام کرده است. او پیش‌تر یکی از داستان‌هایش را در مجله «نیویورکر» منتشر کرده بود که بسیاری از چهره‌های شاخص جهانی آثار ادبی خود را در این نشریه به چاپ می‌رسانند.

ناشر کتاب «هنکس» درباره این مجموعه داستان گفت: یکی از داستان‌ها درباره مهاجری است که خانه و کاشانه خود را در جریان جنگ‌های داخلی کشورش از دست داده و به نیویورک آمده. دیگری درباره میلیاردری موفق و دستیار وفادارش است که برای به دست آوردن موفقیتی بزرگ‌تر راهی آمریکا می‌شوند و یکی دیگر از داستان‌ها درباره خوش‌گذرانی‌های یک هنرپیشه.

«تام هنکس» که نگارش این داستان‌ها را از سال ۲۰۱۵ آغاز کرده، گفت: دو سال است که روی این داستان‌ها کار می‌کنم. فیلم‌هایی در نیویورک، برلین، بوداپست و آتلانتا داشتم و در تمام این پروژه‌ها داشتم می‌نوشتم. موقع تورهای رسانه‌ای در هتل مشغول نوشتن بودم. در تعطیلات می‌نوشتم. در هواپیما، خانه و اداره هم می‌نوشتم. وقتی می‌توانستم برنامه‌ریزی کنم، می‌چسبیدم به آن و از ۹ صبح تا ساعت ۱ می‌نوشتم.

ناشر انگلیسی این اثر به طور همزمان و با همکاری «Knopf»، آن را در آمریکا هم منتشر می‌کند. حق چاپ «Uncommon Type» تاکنون به هفت کشور از چین گرفته تا برزیل، فروخته شده است. نسخه صوتی این مجموعه داستان کوتاه هم با صدای «هنکس» منتشر خواهد شد.  

«تام هنکس» پس از «هریسون فورد» و «ساموئل ال. جکسون»، سومین بازیگر پولساز تاریخ سینماست، به طوری که تاکنون فیلم‌هایش بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار فروش داشته‌اند که در این میان پرفروش‌ترین فیلمی که «تام هنکس» در آن نقش داشته انیمیشن «داستان اسباب‌بازی‌های ۳» است.

این بازیگر نامدار سینمای جهان که پنج نامزدی اسکار و دو جایزه اسکار بهترین بازیگری را به همراه چهار جایزه «گلدن گلوب» بهترین بازیگری در کارنامه سینمایی دارد، توانست در سال ۱۹۹۲ ستاره‌ای به نام خودش در تالار مشاهیر هالیوود ثبت کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه