سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

معرفی نامزدهای جایزه «دیلن توماس»

اسامی ۱۲ نویسنده راه‌یافته به مرحله نخست جایزه ادبی «دیلن توماس» اعلام شد.

جایزه دیلن توماس

به گزارش خبرگزاری موج، «بوک‌سلر» نوشت: جایزه «دیلن توماس» که به عنوان یکی از گران‌ترین جوایز کتاب جهان شناخته می‌شود و به نویسندگان ۳۹ سال به پایین تعلق می‌گیرد، اسامی ۱۲ نامزد مرحله نخست این دوره را اعلام کرد.
در میان نامزدها شش رمان، چهار مجموعه داستان کوتاه و دو مجموعه شعر به چشم می‌خورد. از شش رمان برگزیده، سه جلد رمان اول نویسنده‌های تازه‌کار محسوب می‌شوند که «کبوتر» نوشته «نورث والیان»، «سرزمین‌های بیرونی» به قلم «هانا کولر» و «داستان یک ازدواج کوتاه» رمانی از «آنوک آرودپراگاسام» هستند.
سال گذشته «مکس پورتر» با رمان «هدیه چیزی پَردار است»، موفق شد این جایزه ۳۰ هزار پوندی را به خود اختصاص دهد.
در میان این نامزدها، «سارا پری» ‌نویسنده رمان «مار اِسکس» دیده می‌شود که با سومین رمان «جاناتان سفرن فوئر» یعنی «من اینجا هستم»، رقابت می‌کند. ششمین رمان نامزد شده نیز «به خانه رفتن» نوشته «یا قیاسی» نویسنده آمریکایی - غنایی است.
«هلن اویه‌یمی» با کتاب «چیزی که مال تو نیست، مال تو نیست» و «بنجامین هین» با «هنرمند چاق و داستان‌های دیگر» به نمایندگی از داستان‌نویسان، در این فهرست حضور پیدا کردند.
چهار مجموعه شعری که نامزد این دوره جایزه «دیلن توماس» شده‌اند نیز سروده‌های «لوک کنارد»، «سیونا مک‌فارلین»، «سافیا سینکلر» و «کالان وینک» هستند.
امسال پرفسور «دای اسمیت» تاریخ‌دان و نویسنده‌ای که بیشتر در آثارش به فرهنگ و هنر ولز می‌پردازد، ریاست هیأت داوران جایزه ۳۰ هزار پوندی «دیلن توماس» را بر عهده دارد.
فهرست نهایی نامزدهای این جایزه که شامل شش کتاب می‌شود، اواخر ماه مارس اعلام خواهد شد. برنده نهایی هم دهم ماه می در تالار بزرگ دانشگاه سوآنسی معرفی خواهد شد.
جایزه «دیلن توماس» که توسط دانشگاه «سوانسی» بنیان‌گذاری شده، از سال ۲۰۰۶ به عنوان یکی از گران‌ترین جوایز کتاب جهان شناخته می‌شود. این جایزه به آثار چاپ‌شده به زبان انگلیسی از نویسندگان نوقلم زیر ۴۰ سال تعلق می‌گیرد و گونه‌های ادبی رمان، شعر و نمایشنامه را دربرمی‌گیرد. توماس که در سن ۳۹ سالگی درگذشت اکثر کارهایش را از ۲۰ تا ۳۰ سالگی به نگارش درآورد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه