سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

آمادگی صداوسیمای فارس برای معرفی دستاوردهای علمی ISC به مخاطبان داخلی و خارجی

مدیرکل صداوسیمای فارس با اشاره به ضرورت گفتمان‌سازی و ارزش‌گذاری در عرصه علم و فناوری، بر آمادگی این مجموعه برای توسعه همکاری با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و معرفی دستاوردهای علمی نخبگان به مخاطبان داخلی و خارجی تأکید کرد.

موسسه استنادی جهان اسلام
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، امیر رئوف، مدیرکل صدا و سیمای استان فارس در دیدار با منصور حقیقت، رئیس جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) که با هدف بررسی راه‌های ارتقای تعاملات رسانه‌ای و علمی   برگزار شد، جایگاه شیراز را به عنوان «دارالعلم» و قطب برجسته دانشگاهی و مرجعیت سنجش علم در جهان اسلام را یادآور شد و بر توسعه همکاری رسانه ملی با ISC تاکید کرد.

مدیرکل صدا و سیمای استان فارس با اشاره به پیشینه همکاری‌های اثربخش دو مجموعه اظهار داشت: در جریان بازدیدهای گذشته و تاکیدات رئیس سازمان صدا و سیما مبنی بر پیگیری رفع موانع توسعه علم و فناوری، تجارب ارزنده‌ای همچون تولید برنامه «صدرا» و همچنین تدوین و ابلاغ سند پیوست رسانه‌ای سازمان صدا وسیما و ISC برای نقش‌آفرینی شبکه‌های استانی، ملی و برون‌مرزی شکل گرفت که نشان‌دهنده نگاه ویژه رسانه ملی به حوزه علم و فناوری است.

وی با اشاره به ضرورت گفتمان‌سازی و ارزش گزاری در عرصه علم و فناوری افزود: استان فارس و شهر شیراز دارای ظرفیت‌های کم‌نظیر علمی و خاستگاه دانشمندان تراز اول است؛ از این رو صدا و سیما این آمادگی را دارد نسبت به معرفی هرچه بیشتر دستاوردهای ISC برای مخاطبان داخلی و خارجی اقدام نماید.

در ادامه منصور حقیقت، رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، ضمن قدردانی از همکاری‌ها و اهتمام ویژه سازمان صدا و سیما و صدا و سیمای استان فارس در انعکاس ظرفیت‌های علمی، به نقش و جایگاه علمی و تاثیر در جهان اسلام پرداخت و پیرامون سازوکارهای نوین تعامل دوجانبه و تقویت مرجعیت علمی به گفت‌وگو و تبادل‌نظر پرداخت.

در پایان طرفین بر لزوم بهره‌گیری هوشمندانه از ابزارهای رسانه‌ای و تسریع در اجرای توافقات مشترک تأکید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه