کشف کالاهای ۵۲ میلیاردی قاچاق در جنوب فارس
فرمانده انتظامی استان از توقیف ۳ سواری پژو شوتی و کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۵۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط ماموران پلیس راه خبر داد.
، سردار عزیزاله ملکی فرمانده انتظامی استان، بیان کرد: ماموران پلیسراه جنوب استان فارس حین کنترل محورهای مواصلاتی و پایش خودروهای عبوری، به ۳ سواری پژو حامل بار مشکوک و دستور ایست صادر کردند.
وی با بیان اینکه رانندگان با مشاهده پلیس اقدام به دور زدن و قصد فرار داشتند، تصریح کرد: پس از طی مسافتی تعقیب و مراقبت ماموران با اقدامات فنی خودروها را توقیف و در بررسی از آنها موفق شدند در مجموع ۳ هزار و ۳۲۵ گلس تلفن همراه، ۲۲۶ هزار نخ سیگار و ۲۱ ثوب پوشاک خارجی قاچاق را کشف کنند.
فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه در این راستا ۳ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: ارزش کالاهای کشف شده توسط کارشناسان ۵۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
ارسال نظر