بازگشت چاه تأمینکننده ۶۰ درصد آب بیرم فارس به مدار
مدیر امور آبفا لارستان از رفع نقص فنی و بازگشت چاه شماره ۲ شهر بیرم به مدار بهرهبرداری در کمتر از ۷۲ ساعت خبر داد و گفت: با ورود مجدد این چاه به مدار، پایداری آب شرب حدود ۴ هزار مشترک شهر بیرم برقرار شد.
، سید عبدالمهدی میرپور، مدیر امور آبفا لارستان، با اعلام این خبر اظهار کرد: چاه شماره ۲ شهر بیرم از منابع اصلی تأمین آب شرب این شهر است و حدود ۶۰ درصد آب مورد نیاز مشترکان بیرم را تأمین میکند؛ از این رو، بروز نقص فنی در الکتروپمپ این چاه، ضرورت اقدام فوری برای جلوگیری از گسترش اختلال در شبکه آبرسانی را دوچندان کرد.
وی افزود: پس از اعلام حادثه و بروز نقص و سوختگی الکتروپمپ، نیروهای عملیاتی و فنی امور آبفا لارستان بلافاصله در محل حاضر شدند و عملیات تعمیر و تعویض الکتروپمپ را آغاز کردند.
مدیر امور آبفا لارستان ادامه داد: با بسیج امکانات و تلاش مستمر نیروهای عملیاتی و فنی، عملیات رفع نقص و تعویض الکتروپمپ در کمتر از ۷۲ ساعت به پایان رسید و چاه شماره ۲ مجدداً وارد مدار بهرهبرداری شد.
میرپور تصریح کرد: بازگشت سریع این منبع به مدار موجب شد پایداری آب شرب حدود ۴ هزار مشترک شهر بیرم برقرار شده و از تداوم و گسترش اختلال در روند تأمین آب شهر جلوگیری شود.
وی با تأکید بر اهمیت مدیریت سریع حوادث در تأسیسات آبرسانی گفت: بازگرداندن منابع و تأسیسات به مدار بهرهبرداری در کوتاهترین زمان ممکن از اولویتهای مجموعه آبفا است و در این حادثه نیز حضور بهموقع نیروها، برنامهریزی و تلاش شبانهروزی موجب شد عملیات رفع نقص در سریعترین زمان انجام شود.
ارسال نظر