دو نشان طلا بر سینه غریب‌شاهی در رقابت‌های جهانی پاراوزنه‌برداری

علی‌اکبر غریب‌شاهی ملی‌پوش صاحب‌نام استان فارس با نمایشی خیره‌کننده در رقابت‌های آزاد پاراوزنه‌برداری الجزایر (اوران ۲۰۲۶) دو مدال خوش‌ رنگ طلا را برای کاروان ایران به ارمغان آورد.

علی اکبر غریب شاهی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، در سومین روز از مسابقات پاراوزنه‌برداری آزاد قهرمانی آفریقا، غریب‌شاهی قهرمان جهان و پارالمپیک در دسته ۱۰۷ کیلوگرم به روی تخته رفت.

وی در حرکت سوم با مهار مقتدرانه وزنه ۲۴۰ کیلوگرمی مدال طلای انفرادی را از آن خود کرد.

این ورزشکار شایسته فارسی در ادامه درخشش خود  با ثبت حدنصاب مجموع ۷۰۵ کیلوگرم  دومین مدال  طلای این دسته را نیز به نام خود ضرب کرد تا بار دیگر قدرت خود را به رخ حریفان جهانی بکشد.

در این دوره از مسابقات سامان رضی موفق به کسب نشان نقره شد و در بخش جوانان نیز رضا عنایت‌الهی بر سکوی نخست ایستاد و مدال طلا را به گردن آویخت.

گفتنی است؛ کاروان پاراوزنه‌برداری جمهوری اسلامی ایران با نام شهید ماکان نصیری شهید والامقام دانش‌آموز در رقابت‌های (اوران ۲۰۲۶) الجزایر حضور یافته است.

این مسابقات یکی از  رویدادهای مهم تقویم جهانی برای کسب آمادگی و ارتقای رنکینگ ورزشکاران محسوب می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه