سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان:

سیلاب در فارس ۴ قربانی گرفت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس با بیان اینکه بارش‌های سیل‌آسای اخیر در استان، ۲۸ حادثه را در ۲۵ شهرستان رقم زد، از جان باختن چهار نفر در فیروزآباد و جهرم، مفقود شدن ۲ نفر و امدادرسانی ۱۴۹ امدادگر با بهره‌گیری از ۳۰ دستگاه خودروی امدادی به مناطق سیل‌زده خبر داد‌.

هلال احمر فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حسین درویشی مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان، امروز جمعه ۷ فروردین‌ماه، با اعلام این خبر گفت: در پی بارش‌های اخیر و بروز سیلاب و آبگرفتگی در برخی مناطق، در مجموع ۲۸ حادثه در سطح استان به ثبت رسید که ۲۵ شهرستان را درگیر کرد.

وی افزود: در جریان این حوادث، ۱۴۹ نفر از امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر با بهره‌گیری از تجهیزات و ۳۰ دستگاه خودروی امدادی به مناطق حادثه‌دیده اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را انجام دادند.

درویشی با اشاره به مناطق درگیر این حوادث گفت: در پی بارندگی‌های اخیر و وقوع سیلاب و آبگرفتگی، در شهرستان فیروزآباد ۳ نفر جان باختند. در جهرم نیز یک نفر فوت شده و ۲ نفر مفقود هستند. همچنین به عشایر شهرستان قیروکارزین خدمات امدادرسانی ارائه شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس ادامه داد: امدادگران این جمعیت با حضور در مناطق آسیب‌دیده اقداماتی از جمله تخلیه آب از منازل مسکونی، رهاسازی افراد و خودروهای گرفتار در سیلاب و مسیرهای آبگرفته، انتقال افراد به نقاط امن و ارائه خدمات امدادی به حادثه‌دیدگان را انجام دادند.

وی با اشاره به حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده گفت: در جریان این عملیات‌ها، اقلام زیستی شامل چادر اسکان اضطراری، پتو، موکت، بسته‌های غذایی، وسایل گرمایشی و روشنایی و سایر اقلام ضروری میان خانواده‌های آسیب‌دیده توزیع شد تا بخشی از نیازهای اولیه آنان تأمین شود.

درویشی با تأکید بر آمادگی نیروهای امدادی خاطرنشان کرد: تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر استان فارس همچنان در حال امدادرسانی هستند و گزارش نهایی امدادرسانی به مردم متعاقبا اعلام می گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه