English

مدیر کل راهداری استان:

تداوم عملیات برف‌روبی در محورهای کوهستانی فارس؛ تردد جریان دارد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس، از بسیج کامل تمامی نیروها و تجهیزات خبر داد و گفت: با استقرار بیش از ۸۰۰ راهدار در ۷۰ راهدارخانه، عملیات بازگشایی و امداد رسانی به مسافران در محورهای برف‌گیر استان پهناور فارس به صورت شبانه‌روزی ادامه دارد.

راهداری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علیرضا امیری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه در تشریح آخرین وضعیت راه‌های استان پس از آغاز بارش‌های اخیر، از فعال‌سازی تمامی ظرفیت‌های لجستیکی و انسانی خبر داد.

امیری با اشاره به پیش‌بینی انباشت قابل توجه برف، اظهار داشت: بلافاصله پس از آغاز بارش‌ها، بیش از ۸۰۰ راهدار در قالب نیروهای عملیاتی در ۷۰ راهدارخانه استان مستقر شده و عملیات پاکسازی و بازگشایی محورها را آغاز کردند.

وی تصریح کرد: ستادهای بحران راهداری در تمامی مناطق استان به حالت آماده‌باش کامل درآمده و عملیات پاکسازی و بازگشایی جاده‌ها با جدیت در حال اجرا است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای فارس با تأیید تداوم شرایط جوی در برخی محورها، خاطرنشان ساخت: علیرغم بارش شدید برف در مسیرهای مهمی نظیر سپیدان – اقلید، سپیدان – یاسوج و سایر جاده‌های کوهستانی، با تلاش شبانه‌روزی راهداران، این محورها باز بوده و تردد وسایل نقلیه در جریان است.

امیری در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت خدمات‌رسانی به مسافران در شرایط اضطراری تأکید کرد و افزود: در کنار عملیات فنی پاکسازی مسیرها، تیم‌های امداد و خدمات‌رسانی در محل‌های حساس و نقاطی که خودروها به دلیل شرایط جوی متوقف شده‌اند، مستقر شده‌اند و اقدام به توزیع بسته‌های غذایی گرم، چای، نوشیدنی و پتو برای تأمین نیازهای اولیه در راه ماندگان نموده‌اند.

وی در پایان با تأکید بر تداوم حضور نیروها، گفت: عملیات پاکسازی و یخ‌زدایی به صورت شبانه‌روزی ادامه خواهد داشت و نیروهای راهداری استان فارس تا زمان بازگشایی کامل و ایمن تمامی مسیرها، از سطح جاده‌ها جدا نخواهند شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه