استاندار فارس عنوان کرد؛

ترویج فرهنگ کتابخوانی راهی برای افزایش نشاط عمومی

استاندار فارس، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی را علاوه بر افزایش سطح فرهنگ عمومی یکی از راه‌های تقویت نشاط عمومی به ویژه در میان نوجوانان و جوانان توصیف کرد.

استانداری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حسینعلی امیری استاندار فارس با حضور در مجتمع فرهنگی آبی، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه فرهنگی، با مدیران و جمعی از علاقه‌مندان به حوزه کتاب و فرهنگ دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیری، بر اهمیت نقش مراکز فرهنگی در ارتقای سطح علمی و اجتماعی جامعه تأکید کرد و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری را ضروری دانست.

وی ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی را علاوه بر افزایش سطح فرهنگ عمومی یکی از راه‌های تقویت نشاط عمومی به ویژه در میان نوجوانان و جوانان توصیف کرد. 

مراجعه‌کنندگان به مجتمع فرهنگی آبی دانش‌آموزان، دانشجویان و علاقه‌مندان به کتاب هستند، حضور استاندار را نشانه‌ای از توجه مدیریت ارشد استان به فرهنگ مطالعه و این مجتمع را محلی برای تعامل هنرمندان و اهالی فرهنگ دانستند.

مدیر مجتمع فرهنگی آبی نیز با قدردانی از حضور استاندار فارس، این اقدام را پیامی برای فعالان فرهنگی استان دانست و افزود: حمایت مدیریت استان انگیزه علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر را در تداوم فعالیت‌های آنان افزایش خواهد داد.

مجتمع فرهنگی آبی توسط برادران پورزاد، صنعتگران و کارآفرینان استان فارس، راه‌اندازی شده است که با تبدیل منزل پدری خود به این مجموعه فرهنگی، فضایی برای ارائه خدمات فرهنگی و هنری و ترویج کتابخوانی در اختیار عموم مردم قرار داده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه