سرخط خبرها
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها

هشدار جوی و توصیه‌های ضروری به بهره‌برداران بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به ورود یک سامانه بارشی بسیار فعال به این استان هشدار داد.

سامانه بارشی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید عبدالوهاب نقیب رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، امروز شنبه ۱۵ آذرماه، با اشاره به پیش‌بینی‌های جوی منتشر شده در سامانه‌های بین‌المللی، اظهار کرد: سامانه بارشی قدرتمندی از روز سه‌شنبه هجدهم آذرماه وارد استان فارس می‌شود و در دو مرحله ابتدا مناطق شمالی و غربی و سپس بخش‌های جنوبی و شرقی استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد. 

وی افزود: این سامانه تا روز یکشنبه بیست و سوم آذرماه فعال بوده و با بارش‌های شدید، سیل‌آسا و در ارتفاعات با بارش برف و کاهش محسوس دما همراه است.

نقیب با اشاره بر لزوم اقدام سریع و هماهنگ برای کاهش خسارات احتمالی، تصریح کرد: بازگشایی مسیر مسیل‌ها، رفع فوری موانع موجود و مرمت گوراب‌ها و حوضچه‌های تغذیه مصنوعی از جمله اقدامات ضروری است که باید در اسرع وقت انجام شود. 

او اضافه کرد: هرگونه انسداد در مسیر جریان آب می‌تواند خسارات سنگینی به همراه داشته باشد.

رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس همچنین بر ضرورت حضور میدانی بهره‌برداران و کارشناسان در واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: بررسی وضعیت تأمین سوخت، سیستم‌های تولید انرژی، ایمن‌سازی پوشش گلخانه‌ها و مرغداری‌ها به‌ویژه در مناطق شمالی استان، باید بدون تأخیر انجام شود تا واحدهای تولیدی دچار آسیب جدی نشوند.

نقیب ادامه داد: حفاظت و ذخیره نهاده‌ها و علوفه مورد نیاز دام و طیور و انتقال ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی به مناطق امن از دیگر اقدامات ضروری است.

 این مقام مسئول هشدار داد: بهره‌برداران باید از تردد در مناطق سیل‌خیز خودداری کرده و در زمان فعالیت سامانه بارشی از خروج دام‌ها جلوگیری کنند. همچنین انتقال کندوهای زنبورعسل به نقاط امن و پوشاندن آن‌ها بسیار ضروری است.

به گفته وی، محصولاتی که آماده برداشت هستند باید پیش از آغاز بارش‌ها به سرعت جمع‌آوری و به انبارهای ایمن منتقل شوند.

نقیب افزود: در مزارع دیم، رعایت اصول کاشت و انجام عملیات زیرخاک‌کردن بذر قبل از بارندگی، از بروز خسارت‌های احتمالی جلوگیری می‌کند.

رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اهمیت بیمه محصولات کشاورزی به‌عنوان ابزاری برای کاهش ریسک تولید، گفت: از همه  بهره‌برداران و دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود ضمن اطلاع‌رسانی دقیق، اقدامات پیشگیرانه را در سریع‌ترین زمان ممکن اجرا کنند تا از خسارات جبران‌ناپذیر جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه