English

امام جمعه شیراز:

ملت ایران دست از عزت، عظمت و اسلامیت برنمی‌دارند

امام جمعه شیراز گفت: در جنگ ۱۲ روزه، همه دنیا با کمال ناباوری دیدند غیرنظامی‌ها پای کار نظامی‌ها ایستادند و زیر آتش دشمن جزغاله شدند اما دست از اسلامیت، ایران اسلامی و عزت و عظمت خود برنداشتند و این ۱۲ روز سند دیگری بود بر اینکه جوانان این کشور شیر پاک خورده هستند.

امام جمعه شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، آیت الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، در خطبه های نمازجمعه این هفته، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، به فرا رسیدن هفته دفاع مقدش اشاره کرد و آن را یادآور جهاد، ایثار، ایستادگی، مقاومت، خون دادن در راه خدا و همه جلوه‌های زیبای جهاد فی سبیل‌الله دانست و گفت: شهیدان معلمان نسل‌های بعدی ایران برای حفظ استقلال، آزادی و اسلامیت این مرز و بوم  هستند و ما باید این شاگردی را در مکتب شهدا برای خودمان افتخار بدانیم.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: باورهای دینی باعث شد شهدای ما هشت سال پای حرف خود در وسط میدان مین و زیر آتش دشمن بایستند و یک لحظه عقب نشینی و فکر سازش در ذهنشان نیایید، این باورها را همه باید با خود مرور کنیم، دشمن ما، دشمن اسلام و ایران طمع در این دارد که این باورها در بین ملت سست شود و اعتقاد دارد اگر ملت در باورها و ارزش های خود سست شدند، پیروز می‌شود، اما این خیال باطل است.

آیت الله دژکام افزود: بیش از ۳۰ سال هر چه توانستند انجام دادند و بعد گفتند که حمله می‌کنیم و مردم ایران دیگر آن مردم سال ۱۳۶۰ نسیتند. ۱۲ روز از آسمان آتش ریختند و زن، بچه و پیر و جوان را کشتند اما دیدند که عزیزان نظامی ما با تن زخمی خود پای لانچر موشک می روند و روحشان هم با موشک پرواز می کند اما دست نمی‌کشند.

وی ادامه داد: همه دنیا با کمال ناباوری دیدند غیر نظامی ها پای کار نظامی ها ایستادند و زیر آتش دشمن جزغاله شدند اما دست از اسلامیت، ایران اسلامی و عزت و عظمت خود برنداشتند و این ۱۲ روز سند دیگری بود بر اینکه مردم این کشور جوانانش شیر پاک خورده هستند و دلشان به عشق علی و اولاد علی آباد است و پای معامله با خدا تا آخر ایستاده اند.

او اظهار کرد: ما امروز در روزهایی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب روزهای نه جنگ و نه صلح است چند وظیفه داریم، سیاسیون و نظامیان هر کدام وظایف خود دارند اما همه ما یک وظیفه مشترک داریم و آن این است که اتحاد و انسجام خود را حفظ کنیم و در مقابل دشمن فریاد بزنیم که ما تا آخر راه که پیروزی اسلام و ظهور امام زمان(عج) است، پای آرمان‌های خود ایستاده‌ایم.

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: این ملت خیلی پیشتر نشان داده که در میدان معامله با خدا از یکدیگر سبقت می گیرند و ملت ایران به همه جبهه مقاومت درس دادند.

وی، با اشاره به در پیش بودن سالگرد شهادت سید حسن نصرالله ادامه داد: تلاش های استکبار جهانی و اسرائیل جنایت کار و غاصب در طول این یک سال بر شهید کردن سران جبهه مقاومت بود و خیال می‌کردند که با رفتن آنها حیات مقاومت تمام می‌شود.

او اظهار کرد: جنگ بین حق و باطل جنگ تمام‌شدنی نیست و ملت ما و امت اسلامی هم امتی نیست که نابود شود و هر روز بر عزتش اضافه می‌شود. شیخ نعیم قاسم بعد از شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان شد و همه حزب‌الله پذیرفتند و صحنه لبنان که به نظر می‌رسید به هم بریزد محکم در مقابل اسرائیل ایستاد و سعی کردند در جبهه مقابل حزب‌الله در خود لبنان، انگیزه‌ای برای خلع سلاح حزب‌الله ایجاد کنند.

امام جمعه شیراز گفت: می بینیم که استمرار مقاومت و استحکام جبهه مقاومت با بازسازی مشکلاتی که ایجاد شده بود خیلی محکم تر از گذشته در حال شکل گیری است و بر خلاف اینکه می گفتند حزب الله وابسته به این کشور یا آن کشور است، ثابت شد که حزب الله روی پای خودش ایستاده است.

آیت الله دژکام افزود: اینها یعنی ریشه‌های مقاومت در زمین امت اسلام در حال محکم شدن است، رهبر معظم انقلاب فرموند که ما نیابتی نداریم، در منطقه فقط یک نیابتی است و آن هم اسرائیل است که نیایت از آمریکا دارد و بقیه برای خودشان مبارزه می کنند.

امام جمعه شیراز، در خصوص مکانیسم ماشه نیز گفت: دشمن سعی دارد از این ابزار استفاده خود را ببرد و اولین آن هم اینکه با این نوع فعالیت و فعال کردن مکانیسم ماشه مردم ما را بترساند.

آیت الله دژکام افزود: اگر مردم نترسند نیمی از نقشه های دشمن نقش بر آب شده است.

وی ادامه داد: باید این پیام را به دشمنان بدهیم که ملت ایران ترس به دل خود راه نمی دهد و این تکلیف عمومی ما ملت است و به آن هم عمل خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: مسلما فعال شدن مکانیسم ماشه مشکلاتی را برای ما ایجاد خواهد کرد اما مدیران سیاسی کشور وظیفه دارند تلاش کنند تا آنجا که ممکن است برای مردم سختی ایجاد نشود.

آیت الله دژکام افزود: در چارچوبی که شورای عالی امنیت ملی تعیین می کند مسئولان سیاسی ما وظیفه دارند که کار خود را انجام دهند.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: شورای عالی امنیت ملی، دولت و مجموعه فعالان این عرصه کار خود را با همین هدف و چارچوب مشخص انجام می‌دهند و اگر هدف کسی سازش است در دولت و حکومت ما جا ندارد، لذا سازشکاری نیست اما مذاکره جا دارد برای اینکه ممکن است با مذاکره مشکلات حل شود.

وی ادامه داد: اگر ما روایت این صحنه را دست دشمن دهیم، آن‌ها به نحوی نقل خواهند کرد که ما را جنگ‌طلب و بد نشان خواهند داد که با بمباران حذفشان کردیم لذا ما باید نشان دهیم انسان‌های منطقی و فهیم هستیم و دنبال جنگ نیستیم اما اجازه نمی‌دهیم کسی حق ما را بخورد و حجت را بر طرف مقابل باید تمام کنیم.

وی، با اشاره به سالروز ابلاغ سیاست های کلی نظام قانونگذاری گفت: رهبر معظم انقلاب در سال ۹۷ مجموعه ای از سیاست گذاری‌ها را در راه قانونگذاری تدوین فرمودند که مخاطب اصلی آن سه قوه هستند.

او اظهار کرد: اینکه سیاست های کلی نظام تبدیل به قانون شود، قانون آیین نامه اجرایی پیدا کند و مدیران در رده‌های میانی و پایین دست عین همان را عمل کنند، چارچوبی است که رهبری تعیین و ابلاغ فرموده اند و همه باید دنبال همین باشیم.

امام جمعه شیراز گفت: در بحث برنامه هفتم توسعه نیز مدیران و عموم فرهیختگان ملت باید با هم همدلی و همراهی کنند و این مهم را معطل نگذاریم چرا که هر روزی که ما به این مسائل عمل نکنیم قدرت و قوت کشور کاسته می شود.

آیت الله دژکام، با اشاره به شکل گیری زمینه‌های مساعد برای شکوفایی اقتصادی بعد از جنگ ۱۲ روزه افزود: جنگ بدی هایی دارد اما وقتی جنگی در تاریخ یک کشور پیش می‌آید، اگر مردم از فرصت های پس از جنگ استفاده کنند، یک رونق اقتصادی ویژه رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: قطعا فرصت های جدیدی برای سرمایه گذاری ایجاد خواهد شد و با توجه به مرکزیت شیراز در جنوب کشور، باید از این فرصت ها حُسن استفاده را ببریم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه