English

آب پایدار؛ هدیه هفته دولت به روستاهای بخش ارژن فارس

مجموعه‌ای از طرح‌های آبرسانی در بخش ارژن فارس، با حضور جمعی از مسئولان، همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

آب پایدار؛ هدیه هفته دولت به روستاهای بخش ارژن فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

،  با حضور محمود رضایی، معاون عمرانی استانداری فارس، سید علاءالدین کراماتی، فرماندار شیراز، بهمن بهروزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز، علی شبانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، مجموعه‌ای از طرح‌های آبرسانی در بخش ارژن همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

بهمن بهروزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز، با تشریح جزئیات این پروژه‌ها اظهار داشت: در روستای چهل‌چشمه با جمعیت ۱۳۰۰ نفر، یک باب مخزن ۵۰۰ مترمکعبی پیش‌ساخته خریداری و نصب شد و همچنین یک حلقه چاه دستی حفر و تجهیز گردید. این طرح با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: در روستاهای بیدقطار، بیستون و تل‌کره‌ای نیز سه باب مخزن ۵۰ مترمکعبی خریداری و نصب شد. علاوه بر آن، ۷۷۰۰ متر خط انتقال و شبکه توزیع توسط گروه‌های جهادی شهدای آب اجرا گردید که در مجموع با هزینه‌ای بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال تکمیل شده است.

بهروزی افزود: در روستای قلعه‌محمدعلی نیز یک حلقه چاه با عمق ۳۱ متر و دبی ۶ لیتر بر ثانیه حفر و تجهیز شد. این پروژه با هزینه‌ای معادل ۹ میلیارد ریال جمعیت این روستا را تحت پوشش قرار داده است.

وی تأکید داشت: این اقدامات بخشی از برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب شیراز برای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و تأمین آب پایدار در روستاهای بخش ارژن است که با تلاش شبانه‌روزی همکاران و همراهی گروه‌های جهادی به نتیجه رسیده است.

در ادامه  محمود رضایی، معاون عمرانی استانداری فارس، ضمن تقدیر از عملکرد دستگاه‌های متولی آب استان گفت: در فارس با وجود همه تنش‌های آبی و مشکلات موجود، خوشبختانه بحران آب نداشتیم و تلاش مجموعه‌های مسئول باعث تأمین پایدار آب در نقاط مختلف استان شده است.

سید علاالدین کراماتی فرماندار شیراز در این مراسم این طرح ها را گامی مهم در راستای تأمین آب پایدار و افزایش رفاه عمومی برای ساکنان روستاهای بخش ارژن دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه