English

اعلام علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد - کوار

سرپرست پلیس راه شمالی استان فارس از مشخص شدن علت وقوع حادثه واژگونی اتوبوس در ۵ کیلومتری محور فیروزآباد – کوار خبر داد.

اعلام علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد - کوار
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سرهنگ صادق سلیمی سرپرست پلیس راه شمالی استان، امروز چهارشنبه یکم مردادماه اظهار داشت: ۲۸ تیرماه سال جاری در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس در ۵ کیلومتری محور فیروزآباد- کوار، ۲۲ نفر کشته و ۳۴ تن دیگر مصدوم شدند.

وی افزود: در بررسی های کارشناسی و فنی به عمل آمده، علت وقوع این حادثه بی احتیاطی از جانب راننده اتوبوس به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه (۵۰ درصد)، عدم رعایت نظامات دولتی از جانب مدیر شرکت مسافربری به علت صدور صورتحساب صوری (۲۵ درصد) و عدم رعایت نظامات دولتی از جانب مدیر فنی شرکت مربوطه (۲۵ درصد) اعلام گردید.

سرهنگ سلیمی گفت: رانندگان ضمن رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی با هوشیاری کامل و به دور از هرگونه شتاب زدگی رانندگی کنند تا امنیت جانی خود و دیگران را حفظ و مانع از بروز حوادث تلخ و ناگوار شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه