سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

یک مسئول در آموزش و پرورش استان خبر داد؛

آغاز صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم در فارس

رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان فارس از اغاز صدور نمون برگ هدایت تحصیلی نهایی دانش آموزان پایه نهم قبولی خرداد ماه در استان فارس خبر داد.

هدایت تحصیلی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، قاسم بانشی رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان، در این خصوص گفت: نمون برگ هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم به صورت سراسری در تمامی مدارس استان فارس در حال صدور است.

رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان فارس با تاکید بر برنامه‌ریزی مدیران مدارس در مقطع متوسطه اول، جهت ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره هدایت تحصیلی، گفت: حضور مشاوران مدارس به مدت دو هفته در مدارس دوره اول متوسطه جهت ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش‌آموزان و والدین  الزامی است همچنین مدارس فاقد مشاور نیز، باید از حضور رابطان مشاور و ظرفیت مراکز مشاوره استفاده نمایند.

بانشی افزود: دانش آموزانی که شرایط ورود به رشته یا زمینه مورد نظر را کسب نکرده‌اند، فرم آزمون تعیین رشته مجدد را در مدرسه تکمیل نموده، سپس با تحویل به اداره شهرستان در صورت وجود ظرفیت با برگزاری آزمون مورد نظر توسط اداره، نمون برگ هدایت تحصیلی در شهریور ماه برای آنان صادر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان دارای اولویت «الف» از روز دوشنبه ۳۰ تیر ماه می‌توانند نسبت به ثبت نام در رشته مورد نظر اقدام نمایند، گفت: همچنین زمان آغاز ثبت نام دانش آموزان دارای اولویت ب از پانزدهم مرداد ماه می‌باشد.

رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان فارس افزود: دانش آموزانی که متقاضی ثبت نام در منطقه‌ای غیر از منطقه محل اخذ هدایت تحصیلی خود هستند اولویت‌بندی آنان در رشته مورد نظر با توجه به شرایط شهرستان و منطقه مقصد انجام خواهد شد.

بانشی ادامه داد: بهره گیری از مشاوران متخصص در این حوزه و پاسخگویی به دانش‌آموزان و والدین در مدارس استان فارس توسط مدیران، مورد تاکید می باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه