استاندار فارس:
روند صدور مجوز و فرایندهای سرمایهگذاری در استان فارس تسهیل میشود
استاندار فارس با اشاره به سیاستهای تشویقی مدیریت ارشد استان، از جمله تسهیل فرایند دریافت مجوز ویژه سرمایهگذاران دارای اهلیت و فرایند اختصاص زمین، آن را زمینهساز تسریع در روند سرمایهگذاری عنوان کرد.

، حسینعلی امیری استاندار فارس در اجلاسیه منطقهای دیپلماسی اقتصادی استانی، با تبریک ایام آزادسازی خرمشهر، پس از تضمین استقلال سیاسی، مهمترین مسئله کشور را تأمین استقلال اقتصادی عنوان و برگزاری این همایش را گامی در جهت ثبات اقتصادی و توسعه و تثبیت جایگاه فارس به عنوان منطقهای امن برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان کرد.
امیری توسعه اقتصادی را یکی از سیاستهای راهبردی دولت چهاردهم عنوان و تصریح کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و بیانات رئیس جمهور محترم مبنی بر توسعه همکاریها با کشورهای همسایه و منطقه، تقویت روابط اقتصادی و توسعه سرمایهگذاری در استان در دستور کار مدیریت ارشد استان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این راستا به شکلی قاعدهمند و فراگیر توسعه اقتصادی با محوریت کشورهای همسایه مد نظر است که امید است با تقویت همهجانبه حسن همسایگی با تعاملات مرزی و تقویت همکاریهای مشترک میتواند شاهبیت حرکت ما به سوی آیندهای روشن باشد.
امیری با اشاره به مساحت بالغ بر ۱۲۳ هزار کیلومتری و جمعیت بیش از ۵ میلیون نفری، استان فارس را یکی از استانهای مهم و پهناور کشور دانست که ظرفیتهای متعدد فرهنگی، طبیعی، گردشگری و اقتصادی و علمی آن زمینهساز تعامل با تمام کشورهای منطقه است که دارای ظرفیتهای تعاملی هستند.
نماینده عالی دولت در استان فارس، با اشاره به چهره جهانی شیراز و استان فارس با جاذبه های گردشگری، فرهنگی، تاریخی و طبیعی شامل ۳۱۷۸ اثر تاریخی ملی و ۵ اثر تاریخی ثبت شده جهانی که زمینهساز گردشگری تاریخی و فرهنگی و بقاع متبرکه و امامزادگان واجبالتعظیم که نام سومین حرم اهل بیت(ع) را برای آن به ارمغان آوردهاند، به ویژگیهای گردشگری فارس اشاره کرد.
امیری گفت: سرمایهگذاری در گردشگری فارس فرصت توسعه استان و رشد منابع و منافع سرمایهگذاران را به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان فارس در زمینه گردشگری سلامت، وجود پزشکان متخصص و مراکز درمانی پیشرفته و مرکز پیوند اعضاء را زمینهساز تبدیل شیراز به قطب پزشکی جنوب کشور و منطقه خاورمیانه عنوان کرد.
امیری به شهر سلامت با مساحتی هزار هکتار و زیرساختهای پیشبینی شده و مشوقهای مالیاتی و گمرگی اشاره کرد که فرصتی مهم برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری سلامت محسوب میشود.
استاندار فارس در زمینه بهرهگیری از انرژی های تجدید پذیر با اشاره ظرفیتهای استان فارس در زمینه تابش خورشیدی با انرژی تابشی ۵.۲ تا ۵.۴ در متر مربع در روز منبعی قابل توجه از انرژی خورشیدی را توصیف کرد که میتواند برای احداث نیروگاههای خورشیدی و تولید انرژی پاک مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به سیاستهای تشویقی مدیریت ارشد استان، از جمله تسهیل فرایند دریافت مجوز ویژه سرمایهگذاران دارای اهلیت و فرایند اختصاص زمین آن را زمینهساز تسریع در روند سرمایهگذاری عنوان کرد.
وی ظرفیتهای متنوع فارس در حوزه منابع معدنی از جمله ۳۷ نوع ماده معدنی ارزشمند شامل کروم، کوبالت، مس، سرب، روی، باریت و نیکل را برشمرد که از میان آنها ۲۲ ماده معدنی در حال استخراج است.
استاندار فارس صنایع استان از جمله صنایع مادر چون آلومینیوم، فولاد و سیمان و ناحیه صنعتی فعال شیراز بزرگترین شهرک صنعتی جنوب کشور و منطقه ویژه اقتصادی شیراز و جادههای ترانزیتی در جهت توسعه حمل و نقل ملی و بینالمللی را از فرصتهای مناسب سرمایهگذاران عنوان کرد.
وی در این زمینه به دسترسی سریع و آسان شهرک صنعتی به امکانات و زیرساختهایی چون آب و برق و فاضلاب و همچنین تسهیلات مناسب برای سرمایهگذاران و معافیتهای مالیاتی و قابلیت ورود ماشینآلان به مناطق ویژه اقتصادی در شیراز و جنوب فارس، لامرد، به عنوان جذابیتهای سرمایهگذاری اشاره کرد.
امیری همچنین در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی به ظرفیتهای استان از جمله پالایشگاه شیراز، پارسیان، پترو پیمان دانا، پارسیان سپهر اشاره کرد که اهمیت صنایع بالادستی نفت و گاز و پتروشیمی و فرصتهای ناب سرمایهگذاری را در این زمینه پیش روی سرمایهگذاران و تجار قرار میدهد.
صنایع الکترونیک شیراز و دو پارک علم و فناوری و مجموع ۳۰۰ شرکت دانشبنیان و دانشگاههای شیراز، علوم پزشکی شیراز و دانشگاه صنعتی شیراز و سایر مراکز آموزش عالی از ظرفیتهای علمی فارس بود که استاندار فارس بدان اشاره کرد.
امیری زمینه تبادل دانشجو با کشورهای منطقه و همسایگان و صادرات خدمات فنی و مهندسی را در این زمینه از ظرفیتهای استان فارس برشمرد.
فرودگاه بینالمللی استان فارس و راههای ترانزیتی مناسب برای حمل و نقل بخشی دیگر از ویژگیهای استان فارس در جهت توسعه تجارت و حمل و نقل بود که امیری بدان اشاره کرد.
اشاره به ظرفیتهای استان فارس در حوزه محصولات کشاورزی، تولیدات دامی و محصولات باغی با توجه به اقلیم خاص استان، بخشی دیگر از بیانات استاندار فارس در خصوص امکانات توسعه فعالیتهای اقتصادی در حوزه کشاورزی بود.
استاندار فارس به رایزنی با کشورهای حوزه نوروز برای تعیین شیراز به عنوان پایتخت کشورهای حوزه نوروز و راهاندازی خطوط هوایی با عنوان «نوروز ایرلاین» اشاره کرد.
امیری به بیش از ۱۲۰ بسته سرمایه گذاری و پروژه در زمینه سرمایهگذاری در بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی، عمران، گردشگری و پزشکی به ارزش ۸۸۶۱ میلیون یورو اشاره کرد که تهیه و در اختیار مدعوین و کارآفرینان محترم قرار داده شده است.
نماینده عالی دولت در استان فارس در پایان با سپاسگزاری از حضور وزیر محترم خارجه و استانداران و صنعتگران و کارآفرینان و سفرا در این نشست، ابراز امیدواری کرد در سایه همدلی و همراهی که میان همه مسئولان استانی از جمله نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز، نمایندگان محترم و سایر مسئولان و مدیران ذیربط، زمینه برای توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر استان فارس و تبدیل آن به الگوی توسعه اقتصادی فراهم گردد.
ارسال نظر