سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

مدیر کل میراث فرهنگی فارس اعلام کرد؛

میزبانی حافظیه از بیش از ۳۷ هزار نفر در مراسم تحویل سال ۱۴۰۴

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس با اشاره به اجرای مراسم تحویل سال در مجموعه فرهنگی، تاریخی حافظ گفت: این مراسم در جوار آرامگاه حافظ و با محوریت قرآن با حضور بالغ‌ بر ۳۷ هزار نفر میهمانان نوروزی و بازدیدکنندگان در حافظیه اجرا شد.

حافظیه
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد ثابت اقلیدی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان امروز ۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ ضمن تبریک سال نو به استقبال بی‌نظیر مرم فارس و مسافران نوروزی از مراسم تحویل سال در حافظیه اشاره کرد و گفت: شهروندان شیرازی و میهمانان نوروزی، بر سر مزار شمس‌الدین محمد حافظ شیرازی سال نو را آغاز کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس افزود: این مراسم با قرائت قرآن و سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد و بااجرای مناجات تحویل سال ادامه یافت.

ثابت اقلیدی افزود: به‌رغم حضور خیل عظیم شرکت‌کنندگان در مراسم تحویل سال در مجموعه فرهنگی حافظ، خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های به عمل‌ آمده و اجرای سلسله برنامه‌های مذهبی، فرهنگی و هنری این مجموعه با هیچ آسیبی مواجه نشد و جا دارد از تمامی شرکت‌کنندگانی که در حفاظت از فضای سبز و نظم و ارامش در این مجموعه با عوامل اجرای همکاری کردند تقدیر و تشکر داشته باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس همچنین از حمایت‌ها و همکاری‌های همه‌جانبه استانداری فارس، نیروهای مردمی سپاه و بسیج استان همچنین نیروی انتظامی فارس و شهرداری شیراز تقدیر کرد.

او گفت: هرسال آرامگاه حافظه با استقبال بی‌نظیر از سوی گردشگران داخلی و خارجی مواجه می‌شود به‌گونه‌ای که این مجموعه همواره در صدر مکان‌های پُربازدید گردشگری استان و کشور قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه