سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

اخبار کوتاه پلیس فارس؛ از دستگیری سارقین اماکن خصوصی تا کشف ماینرهای قاچاق

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از دستگیری سارق حرفه‌ای و کشف ۱۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی خبر داد.

اخبار پلیس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سرهنگ اسماعیل زراعتیان فرمانده انتظامی شیراز در این باره اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در شهرستان شیراز، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار مأموران کلانتری ۲۳ گلدشت و پایگاه تجسس قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا ماموران تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات پلیسی موفق شدند در این خصوص یک سارق سابقه‌دار حرفه‌ای را شناسایی و وی را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه متهم در بازجویی به عمل آمده به ۱۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی اقرار و سپس روانه زندان شد، از شهروندان درخواست کرد هرگونه اخبار و اطلاعات در زمینه فعالیت سارقان و برهم‌ زنندگان نظم و امنیت عمومی و افراد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

در طرح آرامش، ۱۲ خرده فروش دستگیر شدند

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان فسا از اجرای طرح آرامش در شهر و روستا با دستگیری 12 نفر خرده فروش خبر داد.

سرهنگ محمد رضائی، با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح  آرامش در شهر و روستا با هدف برخورد با خرده فروشان و سوداگران مرگ به مدت 3 روز اجرا شد.

وی ادامه داد: ماموران پلیس با شناسایی پاتوق فروشندگان مواد افیونی، یک کیلو و 430 گرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی و یک دستگاه ترازوی توزین مواد را کشف و ضبط و 12 خرده فروش را نیز دستگیر کردند.

این مقام انتظامی به کشف 2 هزار و 160 عدد قرص غیرمجاز در بازرسی از یک واحد صنفی اشاره کرد و افزود: متهمان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

سرهنگ رضائی خاطر نشان کرد: اجرای طرح های انتظام بخشی با هدف ارتقاء احساس نظم و امنیت در سطح شهرستان با جدیت و برنامه ریزی، در دستور کار پلیس شهرستان قرار دارد.

 

کشف ماینرهای قاچاق در شیراز

فرمانده انتظامی شیراز از کشف 5 دستگاه تولید ارز دیجیتال قاچاق و سایر متعلقات به ارزش 4 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد. 

سرهنگ اسماعیل زراعتیان، اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر استفاده از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال قاچاق در منزلی واقع در روستای قلات، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه 15 قصرالدشت قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی ابتدا از صحت خبر مطمئن و پس از هماهنگی با مرجع قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن مکان 5 دستگاه تولید ارز دیجیتال قاچاق و سایر متعلقات مربوطه را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شیراز با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ماینر‎‌های کشف شده را 4 میلیارد ریال برآورد کردند، اظهار داشت: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به پلیس امنیت اقتصادی معرفی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه