سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرکل امور عشایر استان خبر داد؛

توزیع گسترده مخازن پلی اتیلن آب در بین عشایر استان فارس

مدیر کل امور عشایر استان گفت: در راستای آبرسانی به عشایر نقاط مختلف، در سه ماهه پاییز سال جاری، تعداد ۶۵۷ عدد مخزن عمودی پلی اتیلن ۱۰۰۰ و ۵۰۰۰ لیتری، با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و بر اساس اولویت بندی های صورت گرفته از طریق روسای ادارت امور عشایر شهرستان ها توزیع گردیده است.

عشایر فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر فارس با اشاره به بحران کمبود آب و خشکسالی‌های مستمر چند سال گذشته در استان فارس گفت: یکی از وظایف اداره کل امور عشایر فارس توزیع آب شرب مورد نیاز انسان و دام می باشد که این مهم با استفاده از امکانات موجود همچون ۵۷ تانکر سیار آبرسانی سیار در حال خدمات رسانی به عشایر است.

وی در ادامه افزود: باتوجه به پراکنش عشایر در نقاط مختلف عشایرنشین و مناطق ییلاقی و قشلاقی در فصول مختلف سال در استان فارس و در راستای آبرسانی به عشایر در این نقاط، در سه ماهه پاییز سالجاری، تعداد ۶۵۷ عدد مخزن عمودی پلی اتیلن ۱۰۰۰ و ۵۰۰۰ لیتری و با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و بر اساس اولویت بندی های صورت گرفته از طریق روسای ادارت امور عشایر شهرستان ها توزیع گردیده است.

مدیرکل امور عشایر فارس در انتها از تلاش های این اداره کل در راستای افزایش اعتبارات در حوزه آبرسانی خبر داد و گفت: امیدواریم با برنامه ریزی هایی که صورت گرفته است در طول ماه های پایانی سالجاری و ابتدای سال آینده تعداد بیشتری از این مخازن تهیه و در اختیار عشایر کوچنده استان فار س قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه