سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

معاون استانداری فارس:

پرواز شیراز طایف برای اولین بار در کشور به لیست پروازهای حج فارس اضافه شد

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس از اضافه شدن تعداد پروازهای حج عمره در دی ماه بنابر تقاضای زائران خبر داد و افزود: پرواز شیراز طایف برای اولین بار در کشور به لیست پروازهای حج استان فارس اضافه خواهد شد.

پرواز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد فرخ زاده معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، با تقدیر از پیگیری های انجام شده در سازمان حج و زیارت فارس برای رفاه حال زائرین اظهار داشت: برای عمره مفرده هر ۵ روز یک پرواز به تعداد ۲۶۵ نفر و از اول دی‌ماه به هفته ای ۲ پرواز افزایش خواهد یافت. 

معاون استاندار فارس در ادامه گفت: یکی از این پروازها خط شیراز مدینه و دیگری برای اولین بار در کل کشور در خط شیراز طایف خواهد بود.

فرخ زاده از تلاش ها برای ایجاد پرواز سوم نیز خبر داد.

وی در خصوص تعداد کاروانهای اعزامی به کشور عراق نیز گفت: در هفته ۶ کاروان زمینی و ۴ کاروان بصورت هوایی به عراق اعزام میشوند و با پیگیری‌های صورت گرفته، پروازهای شیراز نجف به دو پرواز بوئینگ ۱۴۵ نفر افزایش پیدا کرد و به این ترتیب هر هفته ۲۹۰ نفر که حدود ۱۶۰ نفر در قالب کاروان های زیارتی و مابقی مسافران سیاحتی و زیارتی و پزشکی ایرانی و عراقی هستند با این پروازها جابجا خواهند شد.

معاون استاندار فارس در ادامه افزود: اخیرا برخی کاروانهای غیر مجاز مسائلی را برای زائرین ایجاد نموده اند که ضمن انتظار رسیدگی دستگاههای قضایی و انتظامی، توصیه می شود مردم سفرهای زیارتی خود را طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی فقط با کاروانهای زیر نظر سازمان حج و زیارت که مجاز به اعزام زائران به صورت قانونی هستند، انجام دهند.

فرخ زاده گردشگری زیارت و افزایش تردد زائران کشورهای مسلمان را علاوه بر وحدت افزایی، گامی جهت تقویت تعامل با امت های مسلمان دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه