سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بانک مهر ایران برای خرید تراکتور به کشاورزان

در تفاهم‌نامه‌ای که به امضای مدیران عامل بانک قرض‌ الحسنه مهر ایران و گروه صنعتی تراکتورسازی ایران رسید، تسهیلات قرض‌الحسنه برای خرید تراکتور به کشاورزان پرداخت می‌شود.

تراکتور
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید سعید شمسی‌نژاد مدیر عامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه با گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، گفت: این تفاهم‌نامه برای کاهش هزینه‌های بخش کشاورزی و در نتیجه کاهش تورم در سطح جامعه در دستور کار دو مجموعه قرار گرفته است.

شمسی‌نژاد افزود: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران قصد دارد تا برای محقق‌ شدن اهداف یاد شده و همچنین رسیدن به کسب‌وکار ارزان‌ قیمت با استفاده از نظام بانکداری اسلامی، رونق تولید و... ارائه تسهیلات به بخش‌های مختلف را در دستور کار خود قرار دهد.

مصطفی وحیدزاده مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در مراسم امضای این تفاهم‌نامه اظهار داشت: بر اساس تفاهم‌ نامه‌ای که با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به امضا رسید، مقرر شد ۳۰ درصد از بهای تراکتور به‌صورت آورده شخصی کشاورزان و ۷۰ درصد نیز به‌صورت وام قرض‌الحسنه، با کارمزد ۴ درصد به کشاورزان متقاضی تراکتور پرداخت شود.

وی افزود: این تسهیلات در گام نخست به تراکتورهای سبک از جمله تراکتور شالیزار، تراکتور باغی(۹۵۰)، تراکتور ۴۷۰ تک و جفت دیفرانسیل و تراکتور ۴۵۵ تا سقف ۴ میلیارد ریال پرداخت خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه