سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ستاد دانشگاهیان دکتر پزشکیان شاخص های تعیین استاندار جدید فارس را اعلام کرد

رئیس ستاد دانشگاهیان دکتر پزشکیان گفت: جامعه علمی و دانشگاهی با تمام توان در خدمت رئیس جمهور بوده و دانش و تجربه دانشگاهیان را با رویکرد علمی در اختیار تصمیم گیرندگان قرار می دهند.

رئیس ستاد دانشگاهیان دکتر پزشکیان+فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، آیت الله رزمجو رئیس ستاد دانشگاهیان دکتر پزشکیان با اعلام این خبر افزود: با همفکری و مشورت با اعضا ستاد دانشگاهیان، طرح در اتاق فکر و شورای راهبردی و شورای مشورتی دانشگاهیان بعد از ساعت ها بررسی کارشناسی، شاخص های برای تعیین استاندار نهایی پیشنهاد شد.

رزمجو تاکید کرد: با توجه به اینکه رئیس جمهور از چهره های شاخص علمی است و دارای بالاترین درجه علمی یعنی استاد تمام است، جامعه علمی و دانشگاهی استان بر اساس رسالت خود یعنی ارتباط با جامعه مطالعات و تحقیقاتی میدانی و کارشناسی خود را در اختیار دولت قرار می دهد.

رئیس ستاد دانشگاهیان دکتر پزشکیان اعتقاد عملی به شعارها و وعده های پزشکیان، طی کردن رده‌های مختلف مدیریتی، آگاهی از مدیریت بحران، شناخت مسائل سیاسی،  اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و فرهنگی، با تجربه و با احیا و جوان، سکونت و سابقه کاری حداقل ۱۰ سال در استان، داشتن سواد رسانه ای و ارتباط موثر با اصحاب رسانه، نگاه توسعه نگر بویژه در حوزه اقتصاد و مبارزه با فقر، مردم گرایی و مردم داری، عدالتخواهی، دفاع از منافع عمومی و مبارزه با تبعیض، داشتن برنامه برای تعامل با کشورهای همسایه، هوش هیجانی بالا، اعتقاد به ارتباط با دانشگاه و نقش راهبری آن، شجاعت در اندیشه، گفتار و عملکرد، قدرت کلام و سخنوری، توانایی مذاکره و تعامل، خلاقیت و توان حل مساله، برنامه محور بودن، دارای پشتوانه سیاسی و مقبولیت اجتماعی در استان و کشور، دارای شخصیتی کاریزماتیک و تاثیر گذار، اعتقاد به شایسته سالاری و تخصص در انتصابات را از شاخصهای موردنظر جهت انتخاب استاندار جدید فارس بر شمرد.

رزمجو در پایان تاکید کرد: اتاق فکر و شورای راهبردی و شورای مشورتی ستاد دانشگاهیان ترکیبی از دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در استان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه