سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

معاون استانداری فارس اعلام کرد؛

ثبت بیش از ۲ میلیون پلاک خودرو‌های ورودی به فارس

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: آمار دریافتی از تردد خودروها نشان می‌دهد در بازه زمانی ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ بیش از ۲ میلیون خودرو وارد فارس شدند.

معاون استانداری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد فرخ‌زاده با بیان اینکه در بازه زمانی ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ در مجموع ۲,۱۷۲,۲۱۵ پلاک خودرو وارد فارس شده‌اند، گفت: ۵۷ درصد این خودروها عبوری بوده‌اند و کمتر از یک روز در فارس توقف داشته‌اند، ۲۴ درصد بین ۱ تا ۳ روز، ۱۳ درصد بین ۳ تا ۵ روز و ۶ درصد بین ۵ تا ۷ روز در فارس اقامت داشته‌اند.

فرخ‌زاده اظهار کرد: ۶۵ مجتمع خدمات رفاهی در فارس از گردشگران پذیرایی می‌کنند و بیشترین تعداد مجتمع در کشور متعلق به فارس است.

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس افزود: در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۰ فروردین، یک میلیون و ۲۲۸ هزار و ۴۴۶ نفر از اماکن گردشگری استان بازدید کرده‌اند که از این تعداد ۱۵۸ هزار و ۵۱ نفر از اماکن تحت مدیریت دانشگاه شیراز، ۶۳ هزار و ۵۵۸ نفر از اماکن تحت نظارت شهرداری و ۳۰ هزار و ۶۸۸ نفر از خانه زینت‌الملک تحت مدیریت بنیاد فارس‌شناسی بازدید داشته‌اند.

وی با بیان اینکه بجز اقامتگاه‌های تحت پوشش میراث فرهنگی، در مجموع ۲ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۲۷ اسکان در استان صورت پذیرفته، افزود: یک میلیون و ۹۴۳ هزار و ۲۷ اسکان توسط آموزش و پرورش و ۴۶۲ هزار اسکان توسط مراکز تحت مدیریت شهرداری شیراز انجام شده است. بیشترین آمار اسکان آموزش و پرورش در کشور متعلق به فارس است.

معاون استاندار فارس با اشاره به روزهای پرترافیک فرودگاه بین‌المللی شیراز افزود: طبق آمار تجمیعی، از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۰ فروردین۱۴۰۳، هزار و ۱۱۵ پرواز از شیراز انجام شده و اعزام و پذیرش مسافر ۱۲۶ هزار و ۶۱۲ نفر بوده است.

فرخ‌زاده افزود: در بخش حمل و نقل ریلی نیز در این بازه زمانی با ۲۴ قطار ورودی و خروجی، ۸ هزار و ۵۲۰ مهمان ورودی و ۸ هزار و ۵۵۱ مهمان خروجی از استان فارس ثبت شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه