دیدارها و رایزنی‌های وزیر ارتباطات در حاشیه اجلاس «تأثیر هوش مصنوعی ۲۰۲۶»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان در حاشیه اجلاس «تأثیر هوش مصنوعی ۲۰۲۶» در هند با الکساندر ووچیچ، رئیس‌جمهور جمهوری صربستان؛ عبدالله بن شرف الغامدی، رئیس سازمان داده و هوش مصنوعی عربستان سعودی (SDAIA)؛ و ژاسلان مادیف، معاون نخست‌وزیر و وزیر هوش مصنوعی و توسعه دیجیتال جمهوری قزاقستان دیدار کرد.

وزیر ارتباطات
به گزارش خبرگزاری موج

، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ در این دیدارها درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه هوش مصنوعی، تبادل تجربه‌های سیاستی و تنظیم‌گری، سرمایه‌گذاری مشترک در زیرساخت‌های داده و تقویت زیست‌بوم نوآوری گفت‌وگو کرد.

در این دیدارها، بر ضرورت هم‌افزایی منطقه‌ای و بین‌المللی در حکمرانی داده، تسهیل تبادل متخصصان و شرکت‌های دانش‌بنیان، و طراحی پروژه‌های مشترک در حوزه کاربردهای عمومی هوش مصنوعی تأکید شد.

اجلاس «تأثیر هوش مصنوعی ۲۰۲۶» که صبح امروز در هند آغاز به کار کرد، با تمرکز بر حکمرانی جهانی هوش مصنوعی، تقویت همکاری‌های بین‌المللی، رشد فراگیر دیجیتال و توسعه پایدار برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه