سرخط خبرها
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت

بزرگترین دستاورد متخصصان ایرانی در هوش مصنوعی« هولو روید » قابل مقایسه با تکنولوژی روز دنیاست

مدیر اجرایی شرکت دانش بنیان شینا سورن افزار ایران گفت: تکنولوژیی که قرار است درسال ۲۰۵۰ به مردم دنیاخدمات هوشمندانه ارایه نماید . در سال ۲۰۲۳ یعنی الان بزرگترین دستاورد علمی نخبگان شرکت دانش بنیان شینا سورن افزار ایران می‌باشد .

بزرگترین دستاورد متخصصان ایرانی در هوش مصنوعی« هولو روید »  قابل مقایسه با تکنولوژی روز دنیاست
به گزارش خبرگزاری موج

، حمید اندرزچمنی مدیر اجرایی شرکت دانش بنیان شینا سورن افزار ایران با بیان این خبر علمی اظهار داشت : با افتخار و بالندگی تمام اعلام می نمایم مهمترین و بزرگترین دستاورد متخصصان تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی « هولو روید » در  ایران قابل  مقایسه با تکنولوژی روز دنیاست .

چمنی در ادامه تأکید داشت : روزنامه بریتانیایی دیلی میل براساس نظرات آینده پژوهان هوش مصنوعی در جهان نقل کرده است که مردم دنیا در سال ۲۰۵۰ درخانه های تمام هوشمند زندگی خواهند کرد ‌.این در حالیست که متخصصان شرکت ما هم اکنون به این تکنولوژی دست پیدا کرده و در حال ساخت خانه های تمام هوشمند با قابلیت های تکنولوژی روز دنیا می باشند .

چمنی در ادامه تأکید داشت: این دستاورد علمی را نباید جهان سومی نگاه کرد .چرا که دانشمندان و متخصصان ایرانی همواره در علم و عمل در بسیاری از حوزه ها جلوتر  ازتکنولوژی دنیا  هستند . 

وی افزود: تکنولوژی خانه های هوشمند نخبگان ایرانی مصداق بارز ما می توانیم است . چرا که جوانان نخبه ما در شرکت دانش بنیان شینا سورن افزار ایران درسال ۲۰۲۳ یعنی امسال  به دستاورد بزرگ ملی ، جهانی دست پیدا کرده اند ،که قریب به اتفاق دانش پژوهان حوزه هوش مصنوعی جهان  معتقدند ،  مردم  دنیا در سال ۲۰۵۰ از تکنولوژی خانه های تمام هوشمند بر خوردار خواهند شد .این دستاورد علمی نباید کم دیده و یا نادیده گرفته شود .

این مدیر اجرایی در پایان خاطر نشان کرد : در دنیای تکنولوژی امروزه روز آنهم مبتنی بر هوش مصنوعی تا کنون کسی مدعی نشده است که با دیتا سرور ایمن و مطمین آنهم بصورت آفلاین به مردم و سازمانها خدمات هوشمند ارایه نماید .

وی خاطرنشان ساخت: امنیت این تکنولوژی  نعمت است که در سایه توان علمی نخبگان شرکت در بالاترین سطح ایمنی قرار است خدمات متنوع و گسترده ای را به مردم و سازمانها و نهادها ارایه نماید .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه