سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

حضور همراه اول با پلتفرم مصاحبه هوشمند در نمایشگاه کار دانشگاه شریف

همراه اول با توجه به اهمیت مقوله انسانی کارآمد، به نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف می‌رود و ضمن جمع‌آوری دیجیتال رزومه‌های کارجویان و متخصصان از طریق پلتفرمی بومی، از طریق بازی ویژه‌ای به معرفی صنعت تلکام می‌پردازد.

همراه اول
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول در نظر دارد با توجه به اهمیت مقوله نیروی انسانی متخصص و کارآمد، در سیزدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ آبان ۱۴۰۲ شرکت کند.

اهمیت برگزاری این رویداد در خلق فرصتی ویژه برای گفتگوی بیشتر با کارجویان، سرمایه گذاری روی استعدادها و هدایتگری نخبگان به سمت موقعیت های شغلی همسو با زمینه مهارتی آنان است.

از جهت دیگر کارجویان متقاضی باکفایت نیز می توانند مهارت ها و داشته های خود را در فضایی رقابتی در بوته آزمایش قرار دهند و توانمندی های خود را برای دستیابی به موقعیت های شغلی موجود در گروه همراه اول محک بزنند.

بر این اساس همراه اول با نگاهی جامع و تمامی موقعیت های شغلی موجود در تمامی ارکان سازمانی از جمله معاونت های فنی و توسعه شبکه، فناوری اطلاعات، بازاریابی و فروش و... به این نمایشگاه می رود و ضمن تشریح فرآیندهای جذب و استخدام برای کارجویان، به دریافت رزومه های متقاضیان می پردازد.

علاوه بر این متقاضیان می توانند با مراجعه به غرفه همراه اول، ضمن آشنایی با صنعت تلکام از طریق «انجام بازی»، از طریق تعامل با نرم افزار طراحی و پیاده سازی شده توسط این اپراتور، به سمت مسیر شغلی متناسب با خودشان هدایت شوند.

همچنین بستر «مصاحبه هوشمند» توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در غرفه تدارک دیده شده است که علاقه مندان می توانند با ۲ دقیقه معرفی خود، رزومه شان را ثبت کنند.

تدارک ۶ کارگاه برای حضور حرفه ای در بازار کار توسط معاونت توسعه سازمان و سرمایه های انسانی همراه اول نیز از جمله دیگر برنامه های تدارک دیده شده برای نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف است که ۲ عنوان آن در فضای ورکشاپ نمایشگاهی و ۴ عنوان در داخل غرفه همراه اول برگزار می شود.

با توجه به رسالت این رویداد دانشگاهی که به دنبال راهی موثر برای ارتباط درست و سریع بین کارجویان و کارفرمایان است، همراه اول از تمامی علاقه مندان و حتی علاقه مندان به گذراندن دوره های کارآموزی از مسیر آکادمی همراه، دعوت کرده که ضمن حضور در سالن تربیت بدنی استاد جباری، از غرفه نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه نیز دیدن کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه