سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

در اجرای مصوبه سفر ریاست جمهوری به یزد انجام شد؛

بازگشت سرباره فولادسازی چادرملو به چرخه تولید با ظرفیت ۷۰۰ هزار تن در سال

با سرمایه‌گذاری و اتکا به توانمندی‌های علمی و فنی بخش خصوصی متخصص، یکی از پروژه‌های تکلیفی سفر ریاست‌جمهوری به یزد برای شرکت چادرملو به مرحله اجرا رسید؛ پروژه‌ای که در چارچوب تفاهم‌نامه این سفر تعریف شده بود و اکنون با تکمیل آن، وارد فاز عملیاتی شده است.

چادرملو
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی چادرملو، این شرکت با اجرای پروژه فرآوری سرباره فولادسازی، گام مهمی در مسیر توسعه اقتصاد چرخشی، کاهش مصرف منابع طبیعی و حرکت به سمت فولاد سبز برداشته است؛ طرحی که در آن سرباره فولادسازی به جای انباشت، پس از فرآوری به محصولات و مواد دارای ارزش افزوده تبدیل می‌شود.

این پروژه با ظرفیت اسمی ۷۰۰ هزار تن در سال طراحی شده و امکان بازیابی سالانه حدود ۱۴ هزار تن فلز آهنی و بازگرداندن آن به چرخه فولادسازی را فراهم می‌کند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، سالانه حدود ۶۵۰ هزار تن مصالح مهندسی‌شده از فرآوری سرباره تولید خواهد شد؛ محصولاتی که قابلیت استفاده در بخش‌هایی مانند زیرسازی راه، بالاست راه‌آهن، سنگدانه آسفالتی، تثبیت خاک و تولید مصالح ساختمانی غیرسازه‌ای را دارند.

براساس این گزارش، اجرای طرح علاوه بر کاهش حجم انباشت  سرباره، می‌تواند به کاهش نیاز به استخراج منابع طبیعی و صرفه جویی در مصرف آب و گاز منجر شود. همچنین کاهش سالانه حدود ۱۰ تا ۱۳ هزار تن معادل دی‌اکسیدکربن برای این پروژه برآورد شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه