English

به همت گروه صنعتی انتخاب:

از کتاب آینده‌پژوهی صنعت لوازم خانگی ایران رونمایی شد

به همت گروه صنعتی انتخاب از کتاب آینده‌پژوهی صنعت لوازم خانگی که متاثر از دغدغه‌های تولیدکنندگان ایرانی در این حوزه است، رونمایی شد.

از کتاب آینده‌پژوهی صنعت لوازم خانگی ایران رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، مهدی نصری، مدیر تیم آکادمی آموزش گروه انتخاب در حاشیه مراسم رونمایی از این کتاب که دوشنبه گذشته در محل دانشگاه اصفهان برگزار شد، گفت: وقتی صحبت از سبک زندگی متنوع و پویا می‌کنیم؛ یعنی در اکوسیستم کسب‌وکار باید آمادگی تغییر با توجه به گستردگی و تنوع ذائقه‌ها را داشته باشیم.

اقتصاد کسب‌وکار از پیش‌بینی آینده شروع می‌شود که در این روند باید عوامل گوناگونی از جمله عوامل اقتصادی، اجتماعی، زیست‌محیطی، هرم‌­های سنی و سبک زندگی جدید را مورد شناسایی و تحقیق قرار دهیم.

وی ادامه داد: فرصت‌های جدید در بازار در سطوح داخلی و خارجی با شناسایی روندها محقق می‌شود. وقتی فرصت‌ها را بشناسیم ریسک‌هایمان کاهش می‌یابد. همچنین در موضوعات مختلف باید بتوانیم مطابق با استانداردهای جهانی عمل کنیم. به عنوان مثال، مباحث مهم رتبه مصرف انرژی و گواهی­نامه‌­های بین‌المللی ما باید مطابق با استانداردهای جهانی باشد تا امکان رقابت‌پذیری خود را در بازار جهانی افزایش دهیم و مزیت رقابتی پایدار ایجاد کنیم و در نهایت به افزایش سهمی از بازار برسیم که شایسته تولیدکنندگان ایرانی است.

مدیر تیم آکادمی آموزش گروه انتخاب افزود: ایجاد اکوسیستم تجربه‌محور، هدف آینده کسب‌وکارهاست. در اکوسیستم تجربه‌محور باید از کشف و ارزیابی  شروع کنیم و با نیازسنجی و شناخت سبک زندگی جامعه، محصول و خدمات را توسعه داده و شخصی‌سازی کنیم و با به‌کارگیری هوش مصنوعی و هوشمندسازی محصولات و خدمات باعث ایجاد تجربه خوشایندی برای مصرف‌کنندگان شویم.

به‌گفته نصری هدف کسب‌وکار سودآوری پایدار است و این هدف محقق نمی‌شود مگر اینکه رضایت و وفاداری مشتریان را داشته باشیم.

منطق اسنوا تک تبدیل علم به ثروت است

فاطمه قدیری، مدیر مرکز تکنولوژی و کارخانه نوآوری اسنواتک نیز در این مراسم گفت: اولین فرصت مطالعاتی صنعت است که در اسنواتک شکل گرفت، چراکه یکی از ماموریت‌های ما ارتباط مسئله‌محور صنعت با دانشگاه است و در این راستا، اولین موضوع حوزه آینده پژوهشی است.

وی ادامه داد: منطقی که مجموعه اسنواتک براساس آن در دانشگاه تاسیس شد، تبدیل علم به ثروت است و این امر زمانی اتفاق می‌افتد که دانشگاه و صنعت در کنار یکدیگر باشند.

قدیری تصریح کرد: سطوح آمادگی فناوری یا همان TRL     (Technology Readiness Level) در سطح پایین دانش محسوب و معمولا در دانشگاه‌ها تولید می‌شوند و در مراحل بالاتر در مراکزی مانند اسنواتک پخته می‌شوند و متناسب با صنعت تا یک مرحله پخته و بعد در مراحل بالاتر قابلیت تبدیل شدن به ثروت را دارند و اسنواتک باهمین منطق کار می­‌کند.

وی گفت: ما در اسنواتک در چندین محور نوآوری با دانشگاه مذاکره کردیم از جمله بحث‌های اکوسیستمی، برند تجاری و اتفاقات مثبتی که باید برای مشتریان ما رخ دهد. مدل‌های همکاری مختلفی از جمله  قراردادهای پژوهشی، رویداد جایزه اسنوا و قراردادهای دانشجویی را داریم.

 

همکاری دانشگاه و صنعت در اسنواتک تبلور یافت

هادی امیری، معاون پژوهشی دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم گفت: فرصت ارتباط دانشگاه و صنعت در مجموعه اسنواتک دانشگاه اصفهان به صورت موفق انجام شده و به خاطر ابتکار مجموعه انتخاب از آنها تشکر می‌­کنم.

وی ادامه داد: تلاش رئیس دانشگاه اصفهان این است که دانشگاه را به سمت دانشگاه نسل سه و نسل چهار هدایت کند و ما مفتخریم بخشی از دانشگاه را به فضای نوآوری اسنواتک اختصاص دادیم؛ چرا که ناحیه نوآوری جزئی از اکوسیستم دانشگاه است.

به‌گفته امیری، مجموعه‌هایی مانند اسنواتک علاوه بر اینکه به مسائل جاری صنعت توجه می‌کنند، به آینده پژوهشی نیز می‌پردازند و درباره آینده فناوری نیز تحقیق می‌کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه