سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

رئیس جمهور کنیا اعلام کرد:

نیسان زامیاد با نام Kifaru در کنیا تولید می‌شود/ زامیاد، کارخانه مونتاژ وانت را در مومباسا راه اندازی می‌کند

بر اساس توافقات صورت گرفته بین ایران و کنیا قرار است، شرکت زامیاد کارخانه مونتاژ وانت نیسان خود را به اسم Kifaru در مومباسا کنیا راه اندازی ‌کند.

99

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی سایپا ،‌ با شروع سفر دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و هیات همراه به کشورهای آفریقایی کنیا، اوگاندا و زیمبابوه،‌ مذاکرات برای همکاری‌های مشترک و توسعه روابط اقتصادی، ‌سیاسی، ‌فرهنگی،‌ گردشگری و ...  آغاز شد.

در حاشیه این سفر مهم و استراتژیک رئیس جمهور که بعد از ۱۱ سال انجام شد،‌ تجار و بازرگانان کنیا با رئیس جمهور و هیات همراه او، جلسات سازنده‌ای را برگزار کردند که طی آن بنا شد ایران و کنیا، در خصوص مونتاژ خودرو در کنیا، همکاری داشته باشند. بر این اساس و طبق توافقات صورت گرفته قرار شد، شرکت زامیاد محصولات خود را در بازار کنیا به اسم Kifaru تولید و عرضه کند.

ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا در نشست خبری که با حضور رئیس جمهور کشورمان در کاخ ایالتی نایروبی برگزار شد این خبر را ‌اعلام کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران قصد دارد کارخانه مونتاژ خودرو را در مومباسا کنیا راه‌اندازی کند.

او با بیان اینکه کارخانه ای که قرار است ایجاد شود، ‌تولید کننده خودروی بومی ایران با نام Kifaru است،‌ اذعان داشت: خودروهای ایرانی که اسامی سواحیلی (واژه سواحیلی به معنی ساکنان سواحل به‌کار می‌ رود و اطلاق این نام از آن جهت است که عمده سواحیلی‌ها ساکن کناره‌های غربی اقیانوس هند در قاره آفریقا هستند) بر آنها گذاشته شده در کنیا تولید خواهد شد.

رئیس جمهور کنیا با تاکید بر اینکه همکاری با ایران،‌ تاییدی بر پیوند روابط است،‌ گفت: حضور ایران در صنعت خودروی کنیا، ‌خبر خوبی برای مهندسان،‌ کارگران و فروشندگان خودروی این کشور است.

او با تاکید بر اینکه آغوش این کشور برای سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی باز است، افزود: کنیا فضای مناسبی را برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ایجاد خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه