سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

پیشتازی ایرانول در میان رقبا/رکوردشکنی های پیاپی در سال جهش تولید

شرکت نفت ایرانول با ثبت رقم فروش ۵ هزار و ۱۸۱ میلیارد ریال در آبان ماه، توانست رشد ۹۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرده و بالاترین میزان فروش ماهیانه در سال جاری را به ثبت برساند.

شرکت نفت ایرانول

به گزارش خبرگزاری موج، مطابق با گزارش عملکرد ماهانه شرکت نفت ایرانول، این شرکت در ماه گذشته بالغ بر ۵ هزار و ۱۸۱ میلیارد و ۳۸۴ میلیون ریال انواع محصول فروخته که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش ۹۵ درصدی را نشان می دهد. همچنین گفتنی است مبلغ فروش ایرانول در آبان ماه نسبت به ماه مهر نیز با رشد ۱۳ درصدی روبرو بوده که البته بالاترین رکورد فروش ماهیانه را نیز در آبان به ثبت رسانده است.

 بیشترین عامل تاثیرگذار بر افزایش مبلغ فروش ایرانول، از محل فروش داخلی محصولات رقم خورده که تقریبا با رشد ۵۵۰ میلیارد ریالی نسبت به مهرماه به عدد دو هزار و ۷۷۲ میلیارد و ۸۲۱ میلیون ریال رسیده است.

اما نکته قابل توجه در حوزه فروش محصولات ایرانول، برابری تقریبی میزان فروش داخلی و صادراتی این شرکت است. طبق گزارش آبان ماه، «شرانول» بالغ بر دو هزار و ۴۰۸ میلیارد و ۵۶۳ میلیون ریال فروش صادراتی داشته که نسبت به مهرماه رشد فروش را نشان می دهد.

همچنین مقایسه آمار فروش هشت ماه ابتدایی سال جاری نشان می دهد که شرکت نفت ایرانول در مدت مذکور بالغ بر ۲۷ هزار و ۸۵ میلیارد و ۴۵۸ میلیون ریال انواع محصول فروخته که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۴۳ درصدی را نشان می دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه