سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

تدوین اهداف و اقدامات استراتژیک سال ۱۳۹۹ کمیته‌های تحول

تدوین اهداف و اقدامات استراتژیک سال ۱۳۹۹ کمیته‌های تحول فولاد مبارکه با مشارکت ۹۰۰ نفر از همکاران و برگزاری ۱۵۰ جلسه در سطح شرکت انجام شد.

محمد ناظمی هرندی

به گزارش خبرگزاری موج، محمد ناظمی هرندی، مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، با اعلام این خبر و در تشریح فرایند و چگونگی تدوین اهداف و اقدامات استراتژیک شرکت گفت: بر اساس فرایند برنامه‌ریزی استراتژیک شرکت، از ابتدای آبان ماه هر سال، تحلیل‌های استراتژیک شامل تحلیل نیازها و انتظارات ذی‌نفعان، تحلیل محیط کلان، محیط صنعت و محیط داخلی توسط کارگروه‌های تخصصی و همچنین اعضای کمیته‌های تحول اصلی مورد بازنگری قرار می‌گیرد. پس از تهیۀ پیش‌نویس نقشۀ استراتژی شرکت، در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل و اعضای کمیتۀ مدیریت شرکت (در بهمن‌ماه)، اهداف، شاخص‌ها و اقدامات استراتژیک سطح شرکت نهایی می‌شود و در ادامه، طی فرایند همسوسازی، اهداف، شاخص‌ها و اقدامات استراتژیک کمیته‌های تحول اصلی و سپس کمیته‌های تحول واحدی تدوین می‌گردد.

به گفتۀ مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت فولاد مبارکه، در این جلسات که با رعایت پروتکل‌های مربوط به ویروس کرونا برگزار شد، علاوه بر اعضای کمیته‌های تحول، اعضای کمیتۀ مدیریت شرکت نیز حضور داشتند. مشارکت اعضای کمیتۀ مدیریت و حدود ۹۰۰ نفر از کارکنان در تمامی سطوح سازمان ازجمله معاونان، مدیران، رؤسا، کارشناسان، تکنسین‌ها و اپراتورهای حوزه‌های عملیاتی در ۱۵۰ جلسه از مهم‌ترین نقاط قوت این فرایند بود.

ناظمی ادامه داد: در این فرایند اهداف و اقدامات استراتژیک تمامی ۲۱ کمیتۀ تحول اصلی و ۱۱۷ کمیتۀ تحول واحدی همسو با اهداف و اقدامات استراتژیک سطح شرکت تدوین شد.

محمد ناظمی در ادامه تصریح کرد: بعد از تدوین اهداف سازمان، تیم برنامه‌ریزی استراتژیک شرکت با همکاری مشاورین داخلی و با الگوبرداری از گزارش‌های سازمان‌های مشاوره بین‌المللی نظیر مکنزی، گروه مشاورین بوستون و... نسبت به تشکیل کارگروه‌های تخصصی اقدام و تأثیرات شیوع این ویروس بر روی جهت‌گیری‌های سازمان در قالب پروژه تداوم و تحول کسب‌وکار در عصر کرونا را مورد بررسی و بازنگری قرار دادند.

مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت فولاد مبارکه در پایان از حمایت کلیه مدیران، رؤسا و کارشناسان شرکت به‌ویژه مدیریت ارشد شرکت به دلیل مشارکت فعال و همکاری در راستای تدوین نقشه راه و تحقق مأموریت و چشم‌انداز شرکت تشکر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه