سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

اهداء کمک های مومنانه ذوب آهن اصفهان به یاد ۲۸۶ شهید گلگون کفن این شرکت

مراسم ارسال کمک های مومنانه ذوب آهن اصفهان جهت افرادی که به دلیل شیوع بیماری کرونا دچار مشکلات اقتصادی شده اند و به یاد ۲۸۶ شهید گلگون کفن این شرکت برگزار شد.

اهداء کمک های مومنانه ذوب آهن اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج، مراسم ارسال کمک های مومنانه ذوب آهن اصفهان جهت افرادی که به دلیل شیوع بیماری کرونا دچار مشکلات اقتصادی شده اند، در قالب ۲۸۶ بسته معیشتی به یاد ۲۸۶ شهید گلگون کفن این مجتمع عظیم صنعتی با حضور منصور یزدی زاده مدیرعامل این شرکت چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه برگزار شد.
جمع آوری این کمک ها که مرحله سوم کمک های ذوب آهن اصفهان است، با محوریت حوزه مقاومت بسیج شهیدتندگویان و با مشارکت روابط عمومی شرکت انجام شده است .
یزدی زاده در این مراسم گفت : امیدوارم روند این کمکهای ذوب آهن اصفهان تداوم یابد و از سوی دیگر ، شر و مشکلات این بیماری که صدمات بسیاری به جامعه بشری زده است ، به زودی به پایان برسد.
 
وی اظهارداشت : ذوب آهن اصفهان در کنار مسئولیت اصلی خود که تولید در جبهه صنعت است ، همواره به مسئولیت های ا جتماعی خود در سطح کشور ، استان و منطقه عمل کرده است . از زمان شیوع ویروس کرونا ، ذوب آهن اصفهان به عنوان تنها شرکت تولید کننده فولاد که یک بیمارستان مجهز در اختیار دارد ، به طور کامل این بیمارستان را در اختیار مردم منطقه و استان قرار گرفت که این امر یک هزینه سنگین محسوب می شود . البته افتخار می کنم که در این زمینه هزینه کردیم و امیدوارم دعای خیر کسانی که در این بیمارستان معالجه کردند ، بدرقه راه این مجتمع عظیم صنعتی باشد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه