سرخط خبرها
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید

علی امام:

ایستگاه تختی اثرگذاری چشمگیری بر کاهش سرفاصله حرکتی در خط ۷ دارد

مدیرعامل شرکت مترو گفت: ایستگاه تختی با توجه به استقرار پایانه شرق در امتداد آن و نیز اثرگذاری چشمگیر بر کاهش سرفاصله حرکتی در خط ۷ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بازدید اصحاب رسانه از خط ۷ متروی تهران

به گزارش خبرگزاری موج،  علی امام ، مدیرعامل شرکت مترو از روند احداث ایستگاه تختی به عنوان آخرین ایستگاه از خط ۷ در بخش شرقی بازدید کرد.

امام با اشاره به اهمیت ایستگاه تختی خاطر نشان کرد: این ایستگاه با توجه به استقرار پایانه شرق در امتداد آن و نیز اثرگذاری چشمگیر بر کاهش سرفاصله حرکتی در خط ۷ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با تاکید بر اینکه تکمیل این ایستگاه به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، تاکید کرد: در صورت تامین اعتبار، امکان بهره‌برداری از این ایستگاه برای سال آینده وجود دارد در غیر این صورت در سال ۱۴۰۰ می‌توان شاهد بهره‌برداری از آن بود؛ این در حالی است که ساخت پایانه به اعتباری جداگانه نیاز دارد.

بر اساس این گزارش این ایستگاه که در منطقه ۱۴ تهران قرار گرفته در حال حاضر در مرحله عملیات حفاری و احداث سازه نگهبان در بخش تونلی قرار دارد و بخش روباز آن نیز به صورت همزمان در حال ساخت است.

ایستگاه تختی به دلیل این که یک ایستگاه جزیره‌ای است از نظر ابعاد ۲ و نیم برابر ایستگاه‌های عادی مساحت دارد و دارای یک ورودی در خیابان هجرت و نیز یک ورودی دیگر در ورزشگاه تختی است.

گفتنی است خط ۷ متروی تهران با ۲۲ ایستگاه، ۲۷ کیلومتر طول دارد. تا کنون ایستگاه‌های میدان صنعت، شهید نواب صفوی، تربیت مدرس، رودکی، کمیل، بریانک، هلال احمر، مهدیه، میدان محمدیه، مولوی و بسیج از این خط افتتاح شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه