اطلاعیه شماره ۵۶ سپاه پاسداران:

دو آشیانه پهبادی و یک مخزن سوخت هواپیما و بالگردهای نظامی آتش گرفت

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۵۶ اعلام کرد: دو آشیانه پهپادی و یک مخزن سوخت هواپیما و بالگردهای نظامی در پایگاه علی السالم به آتش کشیده و منهدم شدند.

سپاه پاسداران
به گزارش خبرگزاری موج

، در اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است:

بسم الله قاصم الجبارین

و قاتلوهم حتی لاتکون فتنه

مردم شریف و بزرگوار ایران، صد و پنجاه شب متوالی است که شما بدون وقفه تجمعات خود را در سراسر ایران اسلامی ادامه داده و انتقام خون امام شهید و اخراج متجاوزان آمریکایی از منطقه را مطالبه می نمائید. همگام با شما، فرزندانتان در نیروی هوافضا و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میدان، نبرد با دشمن متجاوز را با قدرت و شجاعت ادامه می دهند.

صبح امروز در ادامه عملیات نصر ۲ و تنبیه متجاوز با حمله به پایگاه هوایی آمریکا در علی السالم، دو آشیانه پهپادی و یک مخزن سوخت هواپیما و بالگردهای نظامی را به آتش کشیده و منهدم کردند.

مردم مسلمان کویت بدانند، تنبیه متجاوز تا پایان دادن به غارت ثروت‌ها و منابع ملی مسلمانان و اخراج اشغالگران و غارتگران آمریکایی از منطقه ادامه دارد.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه