سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

آیین بدرقه زائران اربعین حسینی(ع) برگزار شد

آیین بدرقه زائران اربعین حسینی در جوار مزار شهدای گمنام ستاد فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

پیاده روی زائران اربعین از مسیر طریق العلما
به گزارش خبرگزاری موج

، آیین بدرقه زائران اربعین حسینی(ع) امروز با حضور امیر سرتیپ علیرضا شیخ معاون اجرایی ارتش و حجت الاسلام والمسلمین احمد دهدار رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا در جوار مزار شهدای گمنام ستاد فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

حجت‌الاسلام دهدار در آیین بدرقه زائران، با تبیین فلسفه قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و جایگاه اربعین، این اجتماع عظیم را جلوه‌ای از ماندگاری نهضت عاشورا و تحقق اراده الهی دانست.

وی با اشاره به تلاش دشمنان اهل‌بیت(ع) در طول تاریخ برای محو نام و یاد امام حسین(ع) اظهار داشت: با وجود همه دشمنی‌ها، تخریب مکرر حرم مطهر و تلاش برای از بین بردن آثار نهضت عاشورا، اراده الهی بر ماندگاری نام و راه سیدالشهدا(ع) تعلق گرفت و امروز کنگره عظیم اربعین، تجلی این وعده الهی است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش با بیان اینکه اجتماع میلیونی اربعین از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های مردمی جهان به شمار می‌رود، افزود: عشق به امام حسین(ع) هر ساله میلیون‌ها زائر از کشورهای مختلف جهان را در کربلای معلی گرد هم می‌آورد و این حضور باشکوه، نشان‌دهنده نفوذ و تأثیر جهانی فرهنگ عاشورا است.

وی با استناد به فرازی از زیارت اربعین، فلسفه قیام امام حسین(ع) را نجات انسان‌ها از گمراهی و جهالت عنوان کرد و گفت: سیدالشهدا(ع) جان خود را در راه خدا تقدیم کرد تا بندگان را از ضلالت و تاریکی رهایی بخشد و همین اخلاص، رمز جاودانگی نهضت عاشورا و الهام‌بخش بودن آن در طول تاریخ است.

حجت‌الاسلام دهدار همچنین از ایثار و مهمان‌نوازی مردم عراق در خدمت‌رسانی به زائران اربعین قدردانی کرد و آن را جلوه‌ای از عشق و ارادت به اهل‌بیت(ع) دانست.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش در پایان با توصیه به زائران برای بهره‌گیری هرچه بیشتر از فرصت معنوی اربعین، بر انجام این زیارت با معرفت، اخلاص، صبر و تحمل سختی‌های مسیر تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که این سفر معنوی، مورد قبول درگاه الهی قرار گیرد و زمینه‌ساز رشد معنوی و تقویت پیوند با مکتب سیدالشهدا(ع) باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه