سرخط خبرها
  • قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد: نجف ۱۲ میلیون و بغداد ۱۴ میلیون تومان
  • معاون اجرایی رئیس جمهور: انسجام ملی، رمز عبور ایران از بحران‌هاست
  • وزیر راه و شهرسازی: تسریع در رفع نواقص پایانه‌های مرزی و تأمین ناوگان اربعین
  • دولت: برگزاری امتحانات باید در فضای امن و آرام انجام شود
  • تعویق آزمون‌های نهایی به زیان ۱.۵ میلیون دانش‌آموز است
  • شبکه قطری: ایران هزینه‌های جنگ را برای آمریکا بالا می‌برد
  • مردم هرمز برای حفاظت از جزیره دست به اسلحه شدند
  • پاسخ حمله به دارخوین: زیرساخت نفتی امارات در تیررس ایران
  • ترامپ باز هم صحنه اهدای جام را زشت کرد
  • پاسخ حمله به دارخوین: زیرساخت نفتی امارات در تیررس ایران
  • بحران در ذخایر آمریکا، نفت جهانی گران شد
  • اسپانیا قهرمان شد/ کوبارسی بهترین بازیکن جوان/ سیمون بهترین دروازه‌بان و‌ مسی با مدال نقره گریه کرد
  • تشییع پیکر سه سرباز شهید پادگان بمپور در رفسنجان
  • نامه نمایندگان به مسئولان برای برخورد قاطع با عاملان جنایت علیه کشور
  • شمار مصدومان حملات هوایی آمریکا به ۵۱۷ نفر رسید
  • پلیس راهور فراجا: تمام مسیرهای آسیب‌دیدهٔ هرمزگان بازگشایی شد
  • شرکت راه آهن: پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین آغاز شد
  • فروش اجباری بلیت دوطرفۀ سفر هوایی اربعین ممنوع است
  • ایران در طول آتش بس ۶ میلیارد دلار نفت فروخت
  • نیروهای مسلح یمن فردا بیانیه مهم صادر می‌کنند

مهاجرانی:

بازسازی مناطق آسیب‌دیده بوشهر با فوریت در دستور کار دولت است

سخنگوی دولت در سفر به بوشهر با تأکید بر لزوم بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ اخیر، از برنامه‌های حمایتی برای واحدهای تولیدی و کسب‌وکارهای خسارت‌دیده خبر داد و بر بازگشت سریع به شرایط عادی تأکید کرد.

نشست خبری سخنگوی دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، در جریان سفر سخنگوی دولت به استان بوشهر، مسائل مربوط به بیمارستان‌ها، فرودگاه و واحدهای تولیدی مورد بازدید قرار گرفت و دولت متعهد شد با همراهی مردم و مدیران استانی، روند بازسازی را با سرعت پیگیری کند.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در سفر به استان بوشهر و در جمع خبرنگاران با اشاره به دستور رئیس‌جمهور برای رسیدگی به وضعیت مناطق جنوبی کشور اظهار کرد: دولت با همراهی مردم و تلاش مدیران استانی، روند بازسازی مناطق آسیب‌دیده در جنگ اخیر و حمایت از کسب‌وکارهای خسارت‌دیده را با جدیت دنبال می‌کند.

سخنگوی دولت با بازدید از بخش‌های مختلف از جمله بیمارستان، برج هواشناسی، فرودگاه و همچنین واحدهای تولیدی فعال در منطقه، مسائل و چالش‌های ایجادشده برای کارکنان این مجموعه‌ها را از نزدیک بررسی کرد. او با تأکید بر اینکه فعالیت بسیاری از این واحدها دچار اختلال شده است، تصریح کرد: دولت برای بازگرداندن شرایط به حالت عادی، برنامه‌های ویژه‌ای را در دستور کار دارد و مشکلات این بخش‌ها با اولویت پیگیری خواهد شد.

مهاجرانی همچنین با اشاره به دیدارهای پیش‌رو با اعضای انجمن شیلات و جامعه صیادی استان که در روزهای گذشته دچار خسارت شده‌اند، افزود: امیدواریم با عنایت الهی و حفظ وحدت و همدلی، همان‌گونه که در سال‌های گذشته از شرایط دشوار عبور کردیم، این بار نیز شاهد جبران خسارت‌ها و بازگشت امنیت و رفاه به زندگی مردم این خطه باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه