سرخط خبرها
  • با کسب دو مدال طلا و دو برنز، تیم جودو نوجوانان ایران در آسیا سوم شد
  • هشدار مهم پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به زائران عراق
  • سپاه: رادارهای دریایی و هوایی آمریکا در عمان را منهدم کردیم
  • اردن، عربستان، کویت و بحرین، اصابت موشک های پیاپی ایران را تائید کردند
  • فغانی: به آرزویم درجام جهانی نرسیدم
  • چشم دنیا به دنبال ساعت صفر ایران
  • بقایی: ملت ایران مصمم است دشمنان وحشی خود را به تلخی پشیمان کند
  • کنایه تند بیرانوند به علی دایی درباره جنگ
  • بازگشت سرمایه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی در کمتر از ۵ سال
  • تمدید اعتبار رسید کارتخوان به‌عنوان صورتحساب الکترونیکی تا پایان سال
  • اسقاط ۶۷۰ هزار خودروی فرسوده طی ۳ سال
  • صنعت بانکرینگ مشمول پرداخت ۱۰ درصد کرایه حمل نمی‌شود
  • توزیع روزانه ۱۳۴ میلیون لیتر بنزین در تیرماه
  • صنایع همچنان قربانی نخست ناترازی انرژی
  • باخت تیم واترپلو جوانان ایران برابر ژاپن در اولین دیدار
  • گرمای طاقت‌فرسا در ۵ استان؛ هشدار بارش‌های سلابی در ۸ استان از امروز
  • قیمت جهانی نفت ۸۸ دلار شد
  • آخرین مهلت استفاده از بخشودگی ۹۸ درصدی جرائم مالیاتی
  • شریعتی: باید مدیریت بنزین را به مردم واگذار کرد
  • پیروزی استقلال خوزستان مقابل تراکتور در دیدار دوستانه

آب‌شیرین‌کن بونجی هدف چند موشک قرار گرفت

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از اصابت چندین موشک به تأسیسات برق و پمپ‌های آب‌شیرین‌کن بونجی جاسک خبر داد، حمله‌ای که آب آشامیدنی ۲۰ روستا با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر را به‌طور کامل قطع کرده است.

آب‌شیرین‌کن بونجی
به گزارش خبرگزاری موج

، احمد نفیسی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان، در جریان بازدید از آب‌شیرین‌کن بونجی جاسک اظهار کرد: در ادامه حملات دشمن آمریکایی به نقاط مختلف هرمزگان، تأسیسات برق و پمپ‌های آب‌شیرین‌کن مستقر در اسکله روستای بونجی از توابع شهرستان جاسک بامداد شنبه هدف اصابت چندین موشک قرار گرفت.

وی با اشاره به حضور تیم‌های عملیاتی و دستگاه‌های امدادی در محل حادثه بیان کرد: بررسی‌های اولیه برای ارزیابی میزان خسارت‌ها و آثار این حمله آغاز شده و دستگاه‌های مسئول در حال بررسی ابعاد مختلف حادثه هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان ادامه داد: هم‌زمان با ارزیابی خسارت‌های واردشده، تلاش تیم‌های عملیاتی برای پایدارسازی وضعیت آب آشامیدنی منطقه نیز آغاز شده است.

نفیسی با توصیف این حمله به‌عنوان نقض آشکار قوانین بین‌المللی و مصداق جنایت جنگی گفت: بر اثر هدف قرار گرفتن این تأسیسات، آب آشامیدنی چندین روستا در غرب شهرستان جاسک قطع شده است.

وی ضمن محکوم کردن این اقدام خاطرنشان کرد: مردم اطمینان داشته باشند که همه مسئولان برای مدیریت شرایط در میدان حضور دارند تا وضعیت آب آشامیدنی منطقه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایداری کامل برسد.

عبدالحمید حمزه‌پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، نیز درباره جزئیات خسارت‌های این حمله گفت: آب‌شیرین‌کن بونجی در غرب شهرستان جاسک هدف قرار گرفت و در نتیجه آن، تأمین آب آشامیدنی ۲۰ روستا با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر به‌طور کامل مختل شد.

وی اظهار کرد: ایستگاه پمپاژ برداشت آب خام از دریا و ترانس برق مربوط به آب‌شیرین‌کن بونجی در این حمله به‌طور کامل تخریب شده‌اند. این آب‌شیرین‌کن ظرفیت تولید روزانه سه هزار و ۱۵۰ مترمکعب آب را داشته است.

حمزه‌پور بیان کرد: با تخریب این تجهیزات، آب آشامیدنی ۲۰ روستای منطقه با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر به‌طور کامل قطع شده و ساکنان این روستاها با بحران بی‌آبی مواجه شده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به آغاز اقدامات اضطراری برای کنترل شرایط ادامه داد: نیروهای عملیاتی آبفای استان در حال تأمین اضطراری آب مورد نیاز ساکنان و بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده هستند تا آب آشامیدنی مشترکان در کوتاه‌ترین زمان ممکن دوباره برقرار شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه