سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

پزشکیان بر اصلاح مبلغ کالابرگ براساس تورم تاکید کرد

رئیس‌جمهور با اشاره به برخی سیاستگذاری‌های غلط در حوزه تخصیص منابع انرژی و توسعه بدون ضابطه، گفت: عدم تناسب میان منابع و مصارف از مشکلات اصلی امروز کشور است که به نارضایتی، بی‌اعتمادی و بر هم خوردن نظم طبیعی اقتصاد منجر می‌شود.

پزشکیان
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان در سی‌وسومین همایش سیاست‌های پولی و بانکی که در سالن همایش‌های بانک مرکزی و با حضور وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد، گفت: تصور اینکه همچنان طی سال‌های آینده با نرخ تورم بالای ۵۰ یا ۶۰ درصد مواجه باشیم، برای من غیرقابل قبول است.

وی ادامه داد: از شما مدیران حوزه پولی و بانکی می‌خواهم که برای حل این مشکل راه‌حلی پیدا کنید، امکان ندارد که راهی وجود نداشته باشد، نه تنها یک راه بلکه صدها راه برای خروج از این بن‌بست وجود دارد.

پزشکیان با بیان این که ما وعده افزایش رقم کالابرگ را داده بودیم، گفت: مبلغ کالابرگ براساس تورم باید اصلاح شود. ما با وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی دعوا میکنیم تا این رقم را افزایش دهند.

‌وی با بیان این که بگوییم رشد ما ۱۰ درصد است اما مردم کماکان فقیر باشند به کار من نمی‌آید، افزود: من رشد ۵ درصدی توامان با رفاه مردم را ترجیح می‌دهم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که حرفهای رئیس جمهور آمریکا ۱۸۰ درجه تغییر کرد، گفت: ترامپی که ما را از انجام بسیاری از کارها منع ‌می‌کرد، در سخنرانی اخیر خود تمام آن‌ها را حق مردم و ملت دانست. ۶ میلیارد دلار پول ما در قطر برخواهد گشت.

وی با بیان این که نتانیاهو اولین ناراضی از مذاکرات است، افزود: سلطنت طلبان نیز نمی‌خواهند ما با آرامش کشور را هدایت کنیم. دستاوردهای این گفت‌وگو و مذاکره عیان خواهد شد. تمام مفاد تفاهم‌نامه به نفع ماست.

به گفته وی، تنها نکته آمریکا این است که ما بمب اتم نداشته باشیم، ادامه داد: این موردی است که رهبر شهید هم بارها فرمودند ما بمب اتم نمی‌خواهیم. آمریکا گفت همین را بنویس و امضا کن، ما هم امضا کردیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه