سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یازدهم:

ابزار تحریم تا حد زیادی از دست دشمن خارج شده است

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یازدهم از مسئولان خواست با بازآرایی تیم اقتصادی و کنار گذاشتن عناصر «مرعوب و لرزان»، راه‌حل‌های مقاومتی برای عبور از جنگ اقتصادی در پیش گیرند.

نظام موسوی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، سید نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی یازدهم در تجمعی که مقابل درِ دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با تشریح شرایط کنونی کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی، بر ضرورت اتکای مسئولان به ظرفیت‌های داخلی و روحیه مقاومت مردم تأکید کرد.

موسوی در ابتدای سخنان خود با اشاره به مواضع اخیر مسئولان اروپایی، از جمله صدر اعظم آلمان، گفت: همان کسانی که روزهای اول با ادبیات تحقیرآمیز علیه جمهوری اسلامی صحبت می‌کردند، امروز و دیروز آشکارا اعلام می‌کنند که ایران، آمریکا و ارتش آمریکا را تحریم کرده است. این چرخش، نشان‌دهنده اثرگذاری قدرت بازدارندگی و مقاومت ملت ایران است.

وی با یادآوری آموزه‌های امام خمینی(ره) و رهبر شهید  انقلاب در زمینه امید و مقاومت، افزود: امیدی که اما انقلاب در دل ملت‌ها زنده کرد و رهبر معظم انقلاب در پیام‌ها و رهنمودهای خود همواره بر آن تأکید داشته‌اند، امروز در دل همه آزادی‌خواهان جهان جریان دارد. ما با همین امید و با همین مقاومت، شاهد پیروزی نهایی ملت عزیز، سرافراز و شجور خود و شکست قطعی دشمنان و خائنان خواهیم بود.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یازدهم با اشاره به سابقه طولانی تحریم‌ها علیه ایران اظهار داشت: ایران کشوری است با تنوع ظرفیت‌های اقتصادی و جغرافیایی و بیش از پانزده سال سابقه رویارویی سازمان‌یافته با تحریم. تجربه نشان داده که این ملت، نه در جنگ نظامی و نه در جنگ اقتصادی، شکست‌پذیر نیست. ما در سخت‌ترین دوران جنگ تحمیلی از این گردنه‌ها عبور کردیم و امروز نیز می‌توانیم.

وی  با انتقاد از برخی رویکردها در مدیریت اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: مشکلات و فشارها واقعی است، اما راه‌حل آن، ناامیدی و تکرار آمارهای یأس‌آفرین نیست. مسئولان باید به جای تمرکز صرف بر بزرگ‌نمایی مشکلات، به دنبال راه‌حل باشند. همان‌گونه که تنگه هرمز و محدودیت‌های فروش نفت را با ابتکار عمل و خلاقیت به فرصت تبدیل کردیم، می‌توانیم در جنگ اقتصادی هم ابتکار عمل را به دست بگیریم.

موسوی با اشاره به دوره تشدید تحریم‌های بانکی و نفتی گفت: در شرایطی که مدعی بودند کشور را به‌طور کامل تحریم کرده‌اند، فروش نفت ایران به بیش از یک و نیم میلیون بشکه در روز رسید. این نشان می‌دهد تحریم‌ها قابل دور زدن است و ابزار تحریم، امروز تا حد زیادی از دست دشمن خارج شده است.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان عالی اجرایی کشور افزود: همان کسانی که در سخت‌ترین شرایط، برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز را پیش بردند و غنی‌سازی ۶۰ درصدی را محقق کردند، همان دانشمندانی که تحریم‌ها را دور زدند و آن جوانانی که زیر فشار حداکثری، موشک‌های نقطه‌زن و هایپرسونیک ساختند، هنوز در این کشور حضور دارند. باید از این ظرفیت انسانی در مدیریت اقتصادی استفاده کرد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یازدهم خواستار بازآرایی و بازسازماندهی تیم اقتصادی دولت شد و تصریح کرد: در بخش‌های کلیدی اقتصادی، باید افرادی به کار گرفته شوند که از بن دندان به مقاومت، توان کشور و ایستادگی مردم ایمان داشته باشند. کسی که می‌ترسد و می‌لرزد، نباید در مسئولیت‌های حساس قرار گیرد.

وی گفت: نباید اجازه دهیم عده‌ای با ارائه آمارها و گزارش‌های ناامیدکننده، هم دل مردم را بلرزانند و هم مسئولان بالادست را دچار تردید و عقب‌نشینی کنند. استفاده درست از ظرفیت‌های کشور، مهم‌ترین وظیفه مدیران در این شرایط است.

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت امنیتی منطقه اشاره کرد و گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی هر جا نقطه ضعفی ببینند، برای حمله و فشار بیشتر تردید نمی‌کنند؛ اما الحمدلله نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر اساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، آمادگی صددرصدی برای مقابله با هرگونه تهدید را دارند.

وی هشدار داد: اگر دشمن جسارت کند و بار دیگر به فکر تهاجم علیه این کشور بیفتد، با پاسخی بسیار سخت‌تر و سنگین‌تر از گذشته مواجه خواهد شد و پایگاه‌ها و منافع آمریکا در منطقه، ضربات نهایی را متحمل خواهند شد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یازدهم، با تأکید بر ضرورت آمادگی کامل دولت و مسئولان گفت: باید آرایش درست سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای در برابر دشمنی که از جنگ نظامی خارج نشده و تلاش می‌کند کشور را در وضعیت نه جنگ و نه صلح نگه دارد، اتخاذ کنیم تا مردم خسته و فرسوده نشوند. با کنار گذاشتن عناصر منفعل و میدان دادن به نیروهای مؤمن، کارآمد و استوار، می‌توانیم به حول و قوه الهی همان پیروزی‌ای را که در دل زنان و مردان انقلابی این دوره جوانه زده است، به واقعیت تبدیل کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه