سخنگوی وزارت دفاع از تامین ذخایر راهبردی نیروهای مسلح به اندازه کافی خبر داد

سخنگوی وزارت دفاع گفت: ذخایر راهبردی نیروهای مسلح از جمله موشک و پهپاد قبل از جنگ به اندازه کافی و مورد نیاز تأمین شده است.

سردار رضا طلایی نیک معاون برنامه ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
به گزارش خبرگزاری موج

، آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرماندهی کل قوا روز دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ در مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان فلسطین تهران برگزار شد.

سردار رضا طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع در حاشیه این مراسم درباره آمادگی ایران در جنگ تحمیلی سوم گفت: توان نیروهای مسلح همانند حضور میدانی مردم رو به افزایش است. علاوه بر توان رزمی و بهره‌گیری از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های رو به ارتقا در نیروهای مسلح، پشتیبانی از سوی وزارت دفاع نیز متناسب با نیاز و ارتقای قدرت دفاعی، روند فعالی دارد.

وی یادآور شد: وزارت دفاع قبل از جنگ با توجه به پیشینه ۲۰ ساله در تأمین و تجهیز تسلیحات و مهمات مورد نیاز نیروهای مسلح در کنار آنها بود و ذخایر راهبردی نیروهای مسلح به لحاظ ظرفیت‌های موشکی، پهپادی و سایر تسلیحات و مهمات و تجیهزات از قبل از جنگ به حدی با مشارکت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان، نیروهای مسلح و وزارت دفاع تأمین شده که امکان تداوم و اقدامات آفندی و پدافندی مؤثر در تکمیل شکست‌های دشمنان برای آینده فراهم است.

سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرد: وزارت دفاع علاوه بر پشتیبانی آمادی و تسلیحاتی، در کمک های فنی، ظرفیت‌های فنی خود را نیز در اختیار نیروهای مسلح قرار داده است.

 

تنگه هرمز پاس گل آمریکا به ایران بود

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در حاشیه این مراسم درباره جنگ تحمیلی سوم گفت: داستان تنگه هرمز داستانی بوده که از خیلی قبل‌ها در ذهن مدیران و فرماندهان و سیاستمداران بوده؛ اشاره هم شده ما از اوایل انقلاب اشاراتی به این مهم داشتیم؛ اما نظم حاکم جهانی اجازه این اتفاقات را نمی‌داد، شرایط هم مهیا نبود.

وی افزود: ما فکر می‌کنیم آمریکا خودش این پاس گل را داد؛ ماجرای تنگه هرمز یک خودزنی بزرگ استکبار بود که برای ما یک موقعیتی ایجاد کرد که ما به توان و موقعیت و جایگاه حقوقی خودمان توجه کنیم ولی شرایط خیلی سخت است و ساده نیست؛ ملت ما این را ساده نبینند.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارزه با بیان این که نگهداری تنگه هرمز سخت است و احتمال دارد که آزمایش‌های سخت‌تری هم به دنبال داشته باشد گفت: احساس می‌کنم که اگر بتوانیم مقاومت و پایداری کنیم روزهای خیلی خوشی در انتظار است.

ححت الاسلام پورمحمدی در ادامه درباره شخصیت سرلشکر شیرازی گفت: او فرد فوق العاده‌ای بود؛ او در عین اینکه جایگاه بالایی داشت ولی فوق العاده خاکسار، ساده و افتاده بود و هیچکس احساس نمی‌کرد او در چه جایگاهی قرار دارد. او نسبت به همه برخوردی صمیمی داشت؛ خوش‌اخلاق و مواظب روابط انسانی با دوستان، نزدیکان، خانواده و حتی غریبه‌ها بود.

وی تاکید کرد: سرلشکر شیرازی دقیق، منضبط و مورد اعتماد کامل رهبر شهیدمان بود.

 

بیشتر بخوانید:

مراسم چهلم سردار محمد شیرازی

 

 

۳۲ دانشگاه و ۸۰۰ مرکز آموزشی و آزمایشگاهی مورد هدف قرار گرفته‌اند

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه مراسم چهلم سرلشکر شیرازی گفت: در شورای انقلاب فرهنگی با توجه به آسیب‌هایی که دشمن علیه علم، فناوری و دانشگاه زده، مصوبه هایی خواهیم داشت تا با یک حرکت جهشی جبران کنیم و دانشگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها بیش از گذشته و قوی‌تر از قبل رشد و توسعه یابند.

وی تاکید کرد: شکایت‌ها را دانشگاه ها انجام می دهند و با نهادهای بین‌المللی در ارتباط هستند. البته از سال‌های قبل نیاز بود که یک مصوبه در مجلس برای این امر داشته باشیم و اکنون باید خلأ قانونی موجود رفع شود.

دبیر شورای عالی انقلابی فرهنگی در ادامه گفت: ۳۲ دانشگاه و ۸۰۰ مرکز آموزشی و آزمایشگاهی مورد هدف قرار گرفته‌اند و همه این‌ها به لحاظ حقوقی باید در قالب شکایت‌های بین‌المللی به دادگاه لاهه ارائه شود؛ این فعالیت‌ها و شکایت‌ها نیز به دست اساتید و دانشجویان در دانشگاه انجام می‌شود.

 

جریان علمی کشور باید تمام قد به خدمت کشور بیاید

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در حاشیه این مراسم گفت: آنچه که در عرصه پهبادی، موشکی و فضایی در دفاع جانانه دلیرمردانمان شاهد بودیم باهمکاری جریان علمی متعهد کشور به این سطح رسیدیم. در جنگ حضور دانشجویان را داشتیم و دانشگاه آزاد ۱۱۰ دانشجو تقدیم انقلاب و کشور کرده است.

وی با بیان این که دانشجویان پزشکی حضور پررنگ و ایثار گرانه داشتند گفت: تشکل های دانشجویی، هیات های دانشجویی با برپایی مواکب و فعالیت های جهادی و کمک به آسیب دیدگان از جنگ نقش آفرین بودند. آنچه که باید پسا جنگ تعریف شود، بازآرایی نقش جریان علمی کشور در تشکیل ایران قوی است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تاکید کرد: جریان علمی کشور باید تمام قد به خدمت کشور بیاید.

 

این ملت شکست‌ناپذیر است

حجت الاسلام علی شیرازی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در حاشیه مراسم گفت: امروز به نظر من با همه دوران‌های انقلاب متفاوت است. حوادث بعد از شهادت امام‌مان نشانگر عمق رابطه و عشق مردم به ولایت است.

وی افزود: این باید در زندگی ما پررنگ باشد که مردم حاضرند برای ولایت همه هستی‌شان را بگذارند و شبانه‌روز در خیابان باشند. دشمنان باید بدانند ملتی که حاضر است همه هستی‌اش را برای ولایت بگذارد، شکست‌ناپذیر است و همان‌طور که دشمنان جنگ را بر ما تحمیل کردند، ملت ایران شکست نهایی را قطعا بر دشمن تحمیل خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه