۵۵ نفر از عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکایی در هرمزگان دستگیر شدند

روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان در اطلاعیه‌ای از شناسایی و دستگیری ۵۵ نفر از عوامل مزدور مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکا در این استان خبر داد.

سپاه پاسداران
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان، در پی رصدهای اطلاعاتی و تلاش شبانه‌روزی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سپاه استان، ۵۵ نفر از عوامل مزدور رژیم صهیونیستی و آمریکایی در هرمزگان شناسایی و دستگیر شدند.

براساس این اطلاعیه، این عملیات در چارچوب رصدهای دقیق اطلاعاتی و پیگیری‌های میدانی انجام شده و متهمان پس از شناسایی در چند اقدام هماهنگ بازداشت شدند.

روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در این اطلاعیه تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر اساس وظایف ذاتی، شرعی و قانونی خود، در برابر هرگونه اقدام مجرمانه و تهدیدکننده امنیت عمومی با قاطعیت و جدیت برخورد کرده و اجازه ناامن‌سازی کشور را به هیچ فرد یا گروهی نخواهد داد.

روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان از عموم مردم استان خواست اخبار و اطلاعات مربوط به تحرکات و اقدامات عوامل و سرسپردگان دشمن را از طریق سامانه خبری ۱۱۴ سپاه و بسیج اطلاع‌رسانی کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه