معاون اول رییس‌جمهور از مردم خراسان جنوبی قدردانی کرد

معاون اول رییس‌جمهور، در تماس تلفنی با استاندار خراسان جنوبی از حضور حماسی مردم استان تقدیر کرد.

محمدرضا عارف + معاون اول رییس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، محمدرضا عارف شامگاه چهارشنبه در تماس تلفنی با سیدمحمدرضا هاشمی استاندار، از حضور حماسی مردم خراسان جنوبی در صحنه تشکر کرد.

وی با بیان اینکه از تماشای اجتماعات عظیم مردمی در خراسان جنوبی در گزارش‌های رسانه ملی به وجد آمده، تصریح کرد: اجتماعات مردمی گسترده که طی روزهای گذشته به منظور سوگواری شهادت رهبر شهید انقلاب، بیعت با رهبر جدید و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی به صورت منظم و مستمر در اقصی نقاط استان برپا شده، حکایت از بصیرت مردم در خراسان جنوبی دارد.

معاون رییس‌ جمهور تاکید کرد: اینکه مردم ولایتمدار این استان، همواره پای کار نظام بوده‌اند، قابل تقدیر است.

عارف در ادامه از استاندار و مدیران استان به خاطر حضور در کنار مردم و بازدیدهای میدانی و نظارت مستمر بر بازار نیز تشکر و قدردانی کرد.

استاندار خراسان جنوبی نیز ضمن تشکر از این نگاه قدرشناسانه دولت، در گزارش جامعی از وضعیت استان، از اجتماعات مردمی طی شب و روزهای گذشته گفت که به صورت خودجوش و با جمعیتی کثیر در مناطق مختلف برپا شده است.

هاشمی با اشاره به شرایط مناطق مرزی استان، امنیت پایدار خراسان جنوبی را ثمره بینش عمیق و وحدت قابل تحسین مردم در خراسان جنوبی عنوان کرد.

وی اظهار کرد: با هم‌افزایی، انسجام و همبستگی همه بخش‌های دولتی و خصوصی و اهتمام مردم در خرید منطقی کالاهای مورد نیاز خود، پایداری بازار را نیز در این استان شاهد هستیم، همراهی اصناف و بازاریان نیز در این توفیق قابل تحسین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه