سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سفیر ایران در ژنو:

ایران با دفاع مقتدرانه، پایبند به دیپلماسی است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو تأکید کرد که ایران ضمن دفاع قاطعانه از حاکمیت و امنیت ملی، دیپلماسی را ابزار اصلی صیانت از منافع ملی می‌داند.

علی بحرینی
به گزارش خبرگزاری موج

، علی بحرینی در مراسم بزرگداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران در ژنو گفت: «انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ بازتاب اراده ملتی بود که عزت، حاکمیت و حق تعیین سرنوشت را می‌خواست.»

وی افزود: «این انقلاب صرفاً تغییر یک نظم سیاسی نبود، بلکه بازگرداندن مالکیت ملی بر سرنوشت ایران بود. از آن زمان، جمهوری اسلامی ایران با وجود فشارها و چالش‌های بیرونی فراوان، مسیری را بر پایه استقلال، عدالت اجتماعی، مشارکت عمومی و رد سلطه‌پذیری دنبال کرده است.»

سفیر کشورمان تصریح کرد: «ایران در حالی که قاطعانه از حاکمیت و امنیت ملی خود دفاع می‌کند، همچنان به دیپلماسی به‌عنوان ابزار اصلی حفاظت از منافع ملی و کمک به صلح پایبند است.»

وی در عین حال خاطرنشان کرد: «گفت‌وگوی واقعی تنها زمانی می‌تواند موفق شود که بر احترام، برابری و به‌رسمیت‌شناختن منافع مشروع استوار باشد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه