سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دبیر هیات عالی گزینش کشور از مثبت شدن ۱۰۰ هزار پرونده رد صلاحیت با سازوکارهای هدایتی خبر داد

دبیر هیات عالی گزینش کشور از فرصت‌دهی و اصلاح بیش از ۱۰۰ هزار پرونده دارای قابلیت رد صلاحیت خبر داد و تأکید کرد: با توجه به وصیت امام خمینی(ره) مبنی بر «هدایت جاهلان» و توجه به «حال فعلی افراد»، این اقدام در یک سال گذشته زمینه احقاق حق بیش از ۹ هزار داوطلب معلمی را نیز فراهم کرده است.

دبیر هیات عالی گزینش
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد شهاب جلیلوند روز چهارشنبه در مراسم تجدید میثاق گزینشگران کل کشور با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد امام خمینی(ره) بر لزوم عمل به فرمان تاریخی ایشان در گزینش تأکید و اظهار کرد: مبادا با تنگ‌نظری، برخورد سلیقه‌ای یا تخطی از اصل نوزدهم قانون اساسی، جوانان را از قطار انقلاب پیاده کنیم.

وی افزود: از مجموع یک میلیون و ۱۸۳ هزار پرونده مطرح‌شده در یک سال گذشته برای بیش از ۱۰۰ هزار مورد که قابلیت رد صلاحیت داشتند با سازوکارهایی مانند «سیر مطالعاتی»، «اخذ تعهد» و «ایجاد فضای هدایت»، فرصت جبران و اصلاح ایجاد شد.

دبیر هیات عالی گزینش همچنین از رونمایی «دستنامه کارگزاران نظام» با حضور رئیس‌جمهور به‌عنوان معیاری برای شفافیت در مصاحبه‌های گزینشی یاد کرد و خطرنشان کرد: در آموزش و پرورش نیز برای بیش از ۹ هزار داوطلب معلمی که درگیر چالش پذیرش سه برابری ظرفیت بودند، احقاق حق صورت گرفت.

وی با اشاره به شعار «گزینش شیشه‌ای» گفت: راه زیادی آمده‌ایم اما تا قله فاصله داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه