سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تأکید کرد؛

تقویت بهره‌وری و پرداخت عادلانه، اولویت دولت در اصلاح نظام اداری

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در نشست پیگیری اجرای مدیریت مبتنی بر عملکرد و بودجه‌ریزی عملیاتی، تقویت بهره‌وری و پرداخت عادلانه را از اولویت‌های دولت در اصلاح نظام اداری عنوان کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، نشست پیگیری اجرای مدیریت مبتنی بر عملکرد و بودجه‌ریزی عملیاتی به ریاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با حضور جمعی از کارشناسان حوزه برنامه و بودجه و مدیریت، برگزار شد.

محمدجعفر قائم‌پناه در این نشست عنوان کرد: بدون داشتن برنامه عملیاتی، اساساً امکان ارزیابی عملکرد وجود ندارد. وقتی برنامه مشخصی وجود نداشته باشد، نمی‌توان سنجید که میزان فعالیت یا اثربخشی افراد و سازمان‌ها چقدر بوده است.

وی افزود: صرف راه‌اندازی سامانه‌های ارزیابی بدون پشتوانه محتوایی و مدیریتی راهگشا نخواهد بود. بحث ما صرفاً طراحی یک نرم‌افزار و الزام کارکنان به ثبت اطلاعات نیست، بلکه حرکت گام‌به‌گام و اصلاح رویکرد مدیریتی است. نخستین گام، آماده‌سازی ذهن مدیران و آموزش آنان در سطوح مختلف مدیریتی است.

 

هدف از این رویکرد کاهش حقوق کارکنان نیست

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: موضوع اصلی، پرداخت مبتنی بر عملکرد است. ممکن است فردی به دلیل عملکرد مؤثر و ارزش‌آفرین، دریافتی بیشتری داشته باشد. هرچه بتوانیم دامنه پرداخت مبتنی بر عملکرد را گسترش دهیم، موفق‌تر خواهیم بود.

قائم‌پناه با بیان اینکه این نگاه باید از مدیران آغاز شود و سپس به واحدهای کارگزینی و منابع انسانی تسری پیدا کند، اظهار کرد: مدیر باید بداند چه میزان منابع در اختیار دارد و این منابع را چگونه و بر اساس چه برنامه‌ای تخصیص می‌دهد. مدیریت صرفاً به معنای هزینه‌کردن نیست.

وی ادامه داد: اگر پرداخت مبتنی بر عملکرد در اختیار مدیران توانمند قرار بگیرد، امکان جذب، نگهداشت و انگیزش نیروهای متخصص، باسواد و کارآمد در سازمان‌ها فراهم می‌شود و این امر کاملاً در راستای اهداف نظام اداری کشور است.

 

ضرورت نهادینه‌سازی مفهوم بهره‌وری در مدیریت کشور

قائم‌پناه گفت: متأسفانه مفهوم بهره‌وری هنوز جایگاه شایسته‌ای در نظام مدیریتی ما ندارد. مدیری که برنامه عملیاتی نداشته باشد و منابع خود را نشناسد، عملاً نمی‌تواند مدیریت اثربخش داشته باشد.

در این نشست، محورهای مهمی از جمله چارچوب‌مند شدن هزینه‌کردها، استقرار نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی، ارزیابی عملکرد سازمان‌ها، مدیران و کارکنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه