English

راه‌اندازی سیکلوترون بیمارستان شریعتی

سیکلوترون بیمارستان شریعتی به همت متخصصان صنعت هسته‌ای کشور راه‌اندازی شد.

سازمان انرژی اتمی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از سازمان انرژی اتمی ایران، سیکلوترون بیمارستان شریعتی پس از یک دهه وفقه با تلاش متخصصان صنعت هسته‌ای و شرکت پارس‌ایزوتوپ به بهره‌برداری رسید. 

سیکلوترون بیمارستان شریعتی در آیینی با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از معاونان وی، رییس این بیمارستان و نیز مدیرعامل شرکت پارس ایزوتوپ و متخصصان صنعت هسته‌ای کشورمان راه‌‌اندازی شد.

بهره‌برداری از این مرکز نمادی از همکاری و توسعه روابط علمی و فنی میان سازمان انرژی اتمی ایران و مراکز دانشگاهی است و با استفاده از ظرفیت بیمارستان شریعتی که قطب پزشکی هسته‌ای در کشور و منطقه به‌شمار می‌آید، می‌توان از این زیرساخت در مطالعات و همکاری‌های آتی بین دو مجموعه بهره‌ برد.

گفتنی است تاسیسات تولید رادیودارو در بیمارستان شریعتی علاوه بر سیکلوترون شامل سالن تولید، کنترل کیفی و دیگر تاسیسات و تجهیزات لازم برای تولید رادیوداروها از جمله‌ هات‌سل‌های تولید، تجهیزات کنترل کیفی است و راه‌اندازی این زیرساخت علاوه بر امکان پاسخگویی به نیاز مراکز پت دانشگاه علوم پزشکی تهران (بیمارستان‌های شریعتی، امام خمینی و سینا) به عنوان تاسیسات پشتیبان تولید رادیودارو در کشور فعالیت خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه