سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

وزیر نفت در پاسخ به خبرگزاری موج:

قیمت نهایی بنزین سوپر هنوز قطعی نیست/آغاز عرضه از هفته آینده

وزیر نفت از شروع عرضه محدود بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی از هفته آینده خبر داد و گفت: قیمت پایه بنزین سوپر حدود ۶۵ هزار تومان تعیین شده و رقم نهایی پس از محاسبه هزینه‌های حمل‌ونقل، توزیع و عوارض قانونی اعلام خواهد شد.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲ مهر

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به پرسش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج درباره آخرین وضعیت عرضه بنزین سوپر اظهار کرد: بر اساس قانون و آیین‌نامه اجرایی که پیش‌تر در دولت تصویب شد، اقدامات مربوط به واردات و عرضه بنزین سوپر از چند ماه گذشته آغاز شده است.

وی با تأکید بر اینکه اجرای این طرح «به‌طور کامل بر عهده بخش خصوصی» است، افزود: بخش خصوصی بر اساس هزینه تمام‌شده واردات، هزینه حمل‌ونقل، توزیع و عوارض قانونی بنزین سوپر وارداتی را تأمین خواهد کرد.

پاک‌نژاد با اشاره به سازوکار عرضه این فرآورده گفت: میزان واردات بنزین سوپر از هفته آینده در بورس انرژی ارائه می‌شود و شرکت‌های توزیع‌کننده می‌توانند از طریق بورس اقدام به خرید کنند. بنزین وارداتی با عنوان بنزین ویژه یا سوپر و به صورت محدود در جایگاه‌ها عرضه خواهد شد.

وزیر نفت درباره قیمت این محصول نیز توضیح داد: قیمت نهایی هنوز مشخص نشده اما قیمت پایه‌ای که بورس انرژی در نظر گرفته حدود ۶۵ هزار تومان است. ممکن است هزینه‌های جانبی مانند حمل‌ونقل، توزیع و عوارض قانونی نیز به این رقم افزوده شود که پس از نهایی شدن و هنگام عرضه رسمی اعلام خواهد شد.

وی زمان آغاز عرضه این محصول را «هفته آینده» عنوان و تأکید کرد که پس از تکمیل فرآیندهای نهایی، جزئیات کامل از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه