سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

رئیس مجلس راه نجات از ناترازی‌ها را در تغییر رویکرد اجرایی برنامه هفتم دانست

رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست شورای هماهنگی قوه مقننه بر تمرکز بر شش تا هفت پیشران اصلی توسعه برای حل مسائل کلان اقتصادی، اجتماعی و اداری کشور تأکید کرد.

محمدباقر قالیباف + رئیس مجلس شورای اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

، در آستانه نشست‌های ارزیابی کارنامه سال نخست دولت چهاردهم در چارچوب قانون برنامه هفتم، شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی عصر یکشنبه ۱۸ آبان با حضور اعضای هیئت رئیسه، رؤسای کمیسیون‌ها، معاونان نظارت و قوانین، رئیس مرکز پژوهش‌ها و رئیس دیوان محاسبات برگزار شد.

در این نشست که محور آن «شیوه ارزیابی و نظارت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت» اعلام شد، اعضای شورا دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را برای اصلاح فرایند اجرا و تحقق اهداف کلان برنامه مطرح کردند.

محمدباقر قالیباف با تأکید بر ضرورت خروجی مشخص برای جلسات کارشناسی گفت باید بدانیم با تداوم روند فعلی، کشور در پایان سال دوم در چه موقعیتی قرار خواهد داشت و چه اصلاحاتی برای تحقق اهداف پنج‌ساله مورد نیاز است.

رئیس مجلس پیام محوری خود را تمرکز بر شش تا هفت پیشران اصلی توسعه دانست که در قانون برنامه هفتم برای آن‌ها سیاست‌گذاری شده است، از جمله حوزه‌های انرژی، فناوری، تولید دانش‌بنیان، زیرساخت‌های دیجیتال، سرمایه انسانی و عدالت اجتماعی.

قالیباف تصریح کرد هدف مجلس از این جلسات صرفاً نظارت شکلی نیست، بلکه ترسیم مسیر دقیق برای اداره کشور بر مبنای شاخص‌های علمی و قابل ارزیابی است تا سیاست‌گذاری‌ها از سطح شعار به مرحله اقدام برسد.

بر اساس زمان‌بندی اعلام‌شده، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور روز دوشنبه ۱۹ آبان‌ماه و مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور روز سه‌شنبه ۲۰ آبان در صحن علنی حضور خواهند یافت و عملکرد دولت در حوزه‌های مرتبط بررسی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه