سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

عارف در جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت:

۹۰ درصد آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه در دولت نهایی شده است

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تصویب ۹۰ درصد آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه هفتم پیشرفت در دولت، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید برای اجرایی کردن این برنامه تلاش کنند و اصلاحات مورد نیاز در این قانون نباید بهانه‌ای برای کم‌کاری شود.

عارف
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا عارف در جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت درباره کیفیت عملیاتی شدن این برنامه در سال اول اجرا، بیان کرد: با تلاش‌هایی که در سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های اجرایی انجام شد، بیش از ۹۰ درصد آیین‌نامه‌های این برنامه مصوب شده است ولی آیین‌نامه‌هایی که درباره آنها ابهام وجود داشت، هنوز باقی مانده است که باید با همکاری مجلس شورای اسلامی، این آیین‌نامه‌ها را نهایی کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: ما اکنون وارد سال دوم اجرای برنامه هفتم پیشرفت شده‌ایم و باید به صورت جدی برای اجرای این برنامه تلاش کنیم. اصلاحات مورد نیاز در قانون برنامه هفتم پیشرفت نباید بهانه‌ای برای کم‌کاری در اجرای آن باشد. 

وی تصریح کرد: ما باید حداکثر تلاش خود را به کار بگیریم تا حتی‌الامکان به شاخص‌های برنامه هفتم پیشرفت دست یابیم. با رابطه خوبی که دولت با مجلس شورای اسلامی و هیات عالی نظارت وجود دارد، می‌توان درباره اصلاحات لازم درباره برنامه هفتم پیشرفت به تفاهم برسیم. 

دکتر عارف تاکید کرد: اولویت و راهبرد اول دولت، اجرایی کردن برنامه هفتم پیشرفت است که این برنامه با ایجاد وفاق بهتر اجرا خواهد شد اما اگر وارد مچ‌گیری شویم، نمی‌توانیم به اهداف این برنامه دست یابیم. 

وی با بیان اینکه با تعامل خوبی که با مجلس وجود دارد، می‌توانیم اصلاحات لازم را برای اجرای بهتر برنامه هفتم پیشرفت انجام دهیم، تاکید کرد: هدف دولت و مجلس در اجرای برنامه هفتم پیشرفت، هدفی مشترک است و تاکنون هم روند همکاری این دو قوه خوب بوده است. 

در این جلسه گزارش عملکرد اجرای برنامه هفتم پیشرفت در سال اول ارائه شد که شامل ۹ گزارش در زمینه عملکرد دستگاه‌ها در بخش مالی و اجرایی، احکام و اهداف کمی غیرقابل اجرا، عملکرد قانون برنامه به تفکیک فصول، آخرین وضعیت تدوین و تصویب آیین‌نامه‌های برنامه هفتم، برش سالانه اهداف کمی، انطباق بودجه سال ۱۴۰۴ با برنامه هفتم پیشرفت و عملکرد شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت و مصوبات آن بود. 

در این جلسه وزرای نفت، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی، دبیر هیات دولت، سخنگوی هیات دولت، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه