جانشین فرمانده کل سپاه:
صهیونیستها از ایران ضربهای سخت و مستقیم دریافت کردند
سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شکست اخیر رژیم صهیونیستی گفت ایران با ضربهای قاطع دشمن را مأیوس کرده

، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در حاشیه مراسم بزرگداشت سردار علیرضا افشار با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبری درباره مأیوس شدن رژیم صهیونیستی گفت: «جبهه باطل شامل شیطان بزرگ و همراهانش، تا کنون بهطور غیرمستقیم به ایران حمله میکرد اما اینبار رفتاری احمقانه نشان داد و مستقیم وارد میدان شد.»
سردار علی فدوی افزود: «احمقانهتر از آن، اعلام عمومی اهداف پیش از حمله بود؛ آنها قصد داشتند نظام جمهوری اسلامی ایران را نابود کنند، اما ضربهای چنان سنگین خوردند که همه جهان آن را دید.»
به گفته وی، شکستی که رژیم صهیونیستی متحمل شد، کل جبهه باطل را دربر گرفته و موجی از یأس در میان سردمداران آمریکا و اسرائیل پدید آورده است. فدوی تصریح کرد: «برای کاهش این یأس، آمریکا سعی کرد خود را درگیر ماجرا کند، اما نتیجه آن جز گسترش نارضایتی جهانی نبود.»
جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه گفت: «۲۵۰۰ شهر در سراسر دنیا دیروز علیه ترامپ راهپیمایی میلیونی داشتند که این خود نشانه شکست سیاستهای جبهه باطل و آشکار شدن افول قدرت آنان است.»
ارسال نظر