English

سردار قربانی:

روحیه مقاومت باید امروز نیز ادامه یابد

مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس، جنگ تحمیلی را محصول توطئه مشترک قدرت‌های شرق و غرب دانست که با پیروی ملت ایران از ولایت فقیه ناکام ماند.

مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح
به گزارش خبرگزاری موج

، در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که شامگاه سه‌شنبه هشتم مهر در حسینیه سیدالشهدا شهرک رضی ورامین برگزار شد، سردار مرتضی قربانی، مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ، با اشاره به ماهیت جنگ تحمیلی گفت: «این جنگ حاصل همدستی قدرت‌های شرق و غرب، از جمله آمریکا، شوروی و برخی کشورهای اروپایی بود که با حمایت از رژیم بعث عراق سعی داشتند انقلاب اسلامی را نابود کنند.

وی افزود: ملت ایران با وجود کمبود امکانات، با روحیه جهادی، تبعیت از ولایت فقیه و الهام از مکتب عاشورا توانست ماشین جنگی دشمن را متوقف کند. عملیات‌های مهمی مانند شکست حصر آبادان و آزادسازی خرمشهر، نماد ایمان و ایستادگی رزمندگان این سرزمین است.

سردار قربانی تأکید کرد: دفاع مقدس ثابت کرد که ایمان ملت ایران و پیروی از ولایت فقیه قوی‌تر از هر سلاح و تجهیزاتی است. همان روحیه و اراده باید امروز هم در برابر تحریم‌ها و فشارهای دشمنان ادامه پیدا کند.

او همچنین با اشاره به جانفشانی شهدا و ایثارگران گفت: «هفته دفاع مقدس فرصتی است تا یاد کنیم از این حقیقت که انقلاب اسلامی با خون بهترین فرزندان کشور بیمه شد؛ وظیفه ما ادامه دادن راه آنان با حفظ روحیه مقاومت است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه